Τα γενέθλια του Χρήστου στο Ράδιο Αρβύλα

Τι έκανε τον Κανάκη να ζηλέψει

Τα γενέθλια του Χρήστου στο Ράδιο Αρβύλα

Τα γενέθλιά του είχε την Τρίτη ο Χρήστος των Ράδιο Αρβύλα και φυσικά δεν έλειψαν οι αναφορές στο θέμα από τον Αντώνη Κανάκη με το ξεκίνημα της πρώτης κανονικής εκπομπής του 2011.

Και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσαν οι συντελεστές της εκπομπής να μη γιορτάσουν μαζί με το Χρήστο αυτή την ξεχωριστή ημέρα, άσχετο αν δεν μάθαμε τελικά τα πόσα κλείνει γιατί έτσι όπως το είπαν και μαθηματικός να ήσουν άκρη δεν έβγαζες.

Τις εκπλήξεις ωστόσο τις κράτησαν για το τέλος όταν, λίγο πριν πάνε στην ενότητα internet, oΚανάκης έβγαλε ένα τυλιχτό γλυκό, το οποίο είχε στο μεταξύ ανοίξει και καρφίτσωσε πάνω, με ψιλό συρματάκι αν είδα καλά, ένα υπόλειμμα κεριού.

«Λίγο η κρίση, λίγο …» είπε ο Κανάκης, αυτό είναι αλλά δεν θα μπορούσαμε να μη το γιορτάσουμε και έβαλαν τον Χρήστο να σβήσει το κερί που στο είχε ανάψει εντωμεταξύ ο Γιάννης Σερβετάς.

Τελικά αποφάσισαν να πάνε κανονικά στο internetκαι ξεπρόβαλε η Χριστίνα Μουστάκα, κρατώντας μία κανονική τούρτα. Έλα όμως που όταν πήγε να ευχηθεί στο Χρίστο, φιλήθηκαν μία, φιλήθηκαν δύο, φιλήθηκαν τρεις και όταν ήταν στην έβδομη φορά φώναξε ο Κανάκης: «φτάνει ρε Χρήστο». Για να εισπράξει βέβαια την απάντηση «ε γενέθλια έχω».

Δείτε το βίντεο

Πρώτη ανάρτηση: 05/01/2011 00:35

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top