Πέτρος Φιλιππίδης: Θα παρουσίαζε το Just ή το master chef;

Γιατί καθυστερεί ο δεύτερος κύκλος του 50-50

Φέτος, ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθέτησε την «Μαύρη Κωμωδία» για το θέατρο «Μουσούρη», και τα «Φωνάζει ο Κλέφτης» και «Ψέμα στο Ψέμα» για το «Ηβη». Όλα ανεξαιρέτως αποτέλεσαν προσωπικές του επιτυχίες. Έκανε γυρίσματα για την ταινία «Μια φορά κι ένα μωρό», ενώ μόλις ξεκίνησε πρόβες για το «Χάρολντ και Μόντ» που ανεβαίνει σε λίγες ημέρες στο Μουσούρη. Όσο για τον δεύτερο κύκλο του 50-50; Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Πώς απαντά όμως στα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για οικονομικές και άλλου είδους διαφορές ανάμεσα στους ηθοποιούς και την παραγωγή της σειράς;

«Ήταν να μπούμε για γυρίσματα στις αρχές Δεκέμβρη και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις που είχαμε τα καθυστέρησαν λίγο. Αντί για αρχές Δεκέμβρη ξεκινάμε αρχές Γενάρη . Στις 3 με 4 του μήνα! Δημιουργήθηκε μία φιλολογία χωρίς κανένα λόγο. Είχαμε κλείσει τα χρήματα και υπήρξαν κάποιες ελάχιστες διαφωνίες στα συμβόλαιά μας, αλλά αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί αφορούν τον κόσμο. Συζητήσαμε, προτείνανε και τελικά τα βρήκαμε και μπαίνουμε για γύρισμα. Αυτό μετράει μόνο».

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός πλέκει το εγκώμιο του καλού του φίλου Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Φωνάζει ο κλέφτης (το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης). Άραγε ο ίδιος ο Πέτρος θα παρουσίαζε ποτέ ένα ριάλιτι τύπου Just; «Ποτέ δεν λέω ποτέ. Μια ��ρήγορη απάντηση που θα σου έδινα είναι ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ μην λες ποτέ! Υπήρξαν φορές που είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω κάτι και μετά το έκανα. Γι’ αυτό δεν λέω πλέον ποτέ!»

Χαρακτήρισε μεγάλο ατού του master chef τα μέλη της κριτικής επιτροπής. «Τους έβλεπα τις προάλλες στην Ανατροπή και μου θύμισαν τους τρεις του 50-50 μας. Τρομεροί τύποι και με απίστευτο χιούμορ. Αληθινά απίστευτο!», είπε, προσθέτοντας ότι εάν ποτέ του ζητούσαν να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι μαγειρικής, θα προτιμούσε να ανήκει στην κριτική επιτροπή και όχι να το παρουσιάζει.

Και φυσικά είναι ένας ακόμη ηθοποιός που ζηλεύει όσους παίζουν στο Νησί: «Θα ήθελα πολύ να παίξω σε μία τέτοια καλοφτιαγμένη σειρά, σε μία τόσο ακριβή παραγωγή που υπογράφεται από άξιους συντελεστές. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές».

Πηγή: Εθνος out

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top