«Το 2011 να μας βρει δυνατούς γιατί θα είναι δύσκολη χρονιά»

Οι πρωταγωνίστριες των «Μυστικών της Εδέμ» μοιράζουν ευχές

«Να βρούμε τη δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας γιατί είναι δύσκολη η χρονιά που έρχεται». Αυτό εύχονται με μια φωνή, με ελπίδα αλλά και ρεαλισμό, οι τέσσερις πρωταγωνίστριες των «Μυστικών της Εδέμ» σε όλο τον κόσμο, οι οποίες δεν παραλείπουν να κάνουν και από μια ευχή για τον χαρακτήρα που υποδύονται!

Φαίη Ξυλά: «Ενωμένοι και να μετριάσουμε το θυμό μας»

«Εύχομαι να μπορέσουμε να μείνουμε όρθιοι» τονίζει η ξανθιά ηθοποιός. «Να παλέψουμε για τα καλύτερα με όσο περισσότερες δυνάμει�� μπορούμε. Να είμαστε υγιείς, ενωμένοι και να μετριάσουμε τον -δικαιολογημένο- θυμό μας που όμως δεν κάνει καλό σε κανέναν. Πιστεύω θα μπορέσουμε να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας με καθαρό νου και διαύγεια».

Όσο για το χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, την Εύα; «Να βρει επιτέλους την ευτυχία που της αξίζει και να πάψει να τρώει τόσα χαστούκια. Έχουμε καιρό να τη δούμε χαρούμενη…» τονίζει γελώντας η Φαίη Ξυλά.

Χρύσα Παππά: «Να έχουμε όλοι υγεία και θετική ενέργεια»


Υγεία πάνω απ’ όλα εύχεται η γλυκιά ηθοποιός: «Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία. Και από εκεί και πέρα δύναμη για τα δύσκολα που έρχονται και πολλά χαμόγελα για να ξορκίζουμε το κακό. Η ευχή μου είναι να έχουμε όλοι μας θετική ενέργ��ια γιατί μόνο έτσι μπορούμε να δούμε καλύτερες μέρες σε ένα «σκοτεινό» τοπίο όπως αυτό που υπάρχει γύρω μας».


Ευχή και στη Μελίττα, το χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, δίνει η Χρύσα Παππά: «Εύχομαι να ζήσει όσα δεν έζησε και να βρει αυτά που ήθελε πάντα για να μην έχει απωθημένα»!

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Να βρούμε τρόπους να αντέξουμε όσα γίνονται»


«Τι εύχομαι για το 2011; Τι άλλο από υγεία και δύναμη ψυχής, με τόσα άγρια που συμβαίνουν γύρω μας… Να βρούμε τρόπους να αντέξουμε όσα άσχημα γίνονται και να μην αφήσουμε το θέμα να μας πάρει από κάτω. Είναι όντως άσχημα τα πράγματα αλλά θα βρούμε το σθένος να αντέξουμε. Ειλικρινά το πιστεύω…» τονίζει η νεαρή ηθοποιός.


Τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα της προτρέπει-εύχεται να δείξει η Νταίζη που υποδύεται στη σειρά: «Εύχομαι -ούσα ερωτευμένη- να προβάλλει την καλή της πλευρά και να πάψει να έχει το βάρος του κακού της εαυτού.Έχει περάσει δύσκολα, έχει κάνει λάθη αλλά έχει και καλά στοιχεία. Ας τα αναδείξει λοιπόν!».

Γεωργία Γεωργόνη: «Να έχουμε περισσότερο χιούμορ γιατί μας χρειάζεται»


«Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αγάπη, υγεία και περισσότερο χιούμορ», τονίζει η ξανθιά ηθοποιός και συνεχίζει: «Τα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα αδιανόητα που συμβαίνουν, περισσότερη τόλμη για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν αλλά και περισσότερη δικαιοσύνη για να συνεχίσουμε να έχουμε δικαίωμα στα όνειρα…».


Όσο για το χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, τη Δάφνη, η Γεωργία Γεωργόνη εύχεται «να πάρει την Εδέμ πίσω και να ζήσουν εκεί όλοι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τις οικογένειες τους».


Πηγή: ΤV Ζάπινγκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top