Ε. Μελέτη: «Δεν υπάρχει κόντρα πια με την Ελένη»

Τι είπε για την αλλαγή ώρας και την πρώτη της μεσημεριανή μελέτη

Ε. Μελέτη: «Δεν υπάρχει κόντρα πια με την Ελένη»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου ήταν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή και την πρώτη της εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη.

«Αισθάνθηκα το τρακ που νιώθει κανείς όταν πρωτοσυστήνεται σε μια παρέα. Γιατί ναι μεν κάποιους από τους τηλεθεατές μας του ξέρω και ονομαστικά που λέει ο λόγος, αλλά ένιωσα ότι παρακολουθούμαι και από νέους τηλεθεατές που δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να μας δουν τηλεοπτικά και είχα τη μετρημένη ευγένεια, του να με υποδεχθούν πρώτη φορά στο σπίτι τους και δεν ήμουν αυτό το χειμαδιό που είμαι το πρωί», είπε η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη με την οποία ξαναβρίσκεται απέναντι μετά από καιρό και έδωσε τις δικές της απαντήσεις σε όσους θέλουν να αναζωπυρώσουν την παλιά κόντρα.

«Δεν υπάρχει πια κόντρα με την Ελένη. Μου φαίνεται πολύ παλιακό στο μυαλό μου όλο αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπω πάλι στο παιχνίδι αυτό. Ούτε καν με απασχόλησε όταν αποφασίστηκε ότι θα γίνει αυτή η μετακίνηση. Δεν περνάει καθόλου από το μυαλό μου, δεν με αφορά», είπε.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης ότι το Πάσχα πέρασε ήσυχες μέρες με φίλους στις Σπέτσες, κάνοντας γυμναστική και χαλαρώνοντας μαζί με τους κολλητούς της.

Επίσης έδωσ�� τέλος και στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με το μοντέλο Η. Πετράκη.

«Ο Ηλίας είναι φίλος μου. Αυτόν τον καιρό είμαι μόνη μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ούτε ψάχνω τον έρωτα που γράφτηκε. Δεν με αφορά να τον ψάξω, ας έρθει αυτός να με βρει», είπε η παρουσιάστρια.

Και οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί. Πολλοί ήταν εκείνοι που της έστειλαν μήνυμα για καλή επιτυχία, ανάμεσά τους και η… Ρούλα Κορομηλά!!!

Ναι, ναι, το Ρουλιώ, που είναι σύμβουλος προγράμματος στον ALPHA, που είναι και η Ελένη, που τώρα θα είναι απέναντι από την Ελεονώρα, έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία στη «Μεσημεριανή Μελέτη».

Κι αυτό φυσικά δεν φάνηκε περίεργο την Ελεονώρα.

«Το θεωρώ υπέροχο αυτό. Και τι έγινε. Αλληλεγγύη παιδιά συναδελφική. Δεν το θεωρώ καθόλου ίντριγκα. Εγώ με τη Ρούλα έχω άλλη σχέση και θα ήταν περίεργο να μη μου έστελνε μήνυμα», είπε.

Εκτός από τη Ρούλα όμως μήνυμα για καλή επιτυχία της έστειλε και ο πρώην της Γ. Ολζιέρσκι.

«Το θεωρώ πολύ φυσικό. Μοιραστήκαμε τρία χρόνια από τη ζωή μας στο ίδιο σπίτι, αγαπηθήκαμε πολύ, έχει υπάρξει μια πολύ ωραία αίσθηση μετά από αυτό, μια πολύ γλυκιά επαφή, το θεωρώ πολύ ανθρώπινο», τόνισε.

Δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top