«Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα» έρχεται απόψε στις 22.00

Συντονιστείτε στο Star

Απόψε στις 22.00 συντονιστείτε στο Star για να δείτε την περιπέτεια γουέστερν: «Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα».

Η υπόθεση:

Λίγο μετά το τέλος του Αμερικανικού Εμφύλιου Πόλεμου, ο βετεράνος Νταν Έβανς, που έχει ως «ενθύμιο» ένα σακατεμένο πόδι, προσπαθεί μαζί με την οικογένειά του, τη γυναίκα του Άλις και τους δύο γιους του, να κάνει το νοικιασμένο ράντζο του στην Αριζόνα να ορθοποδήσει.

Όμως, από τη μία η παρατεταμένη ξηρασία και από την άλλη ο σιδηρόδρομος, που θα περάσει από την περιοχή, τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη οικονομικά θέση. Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να τον διώξουν από εκεί αλλά ο Νταν δεν χάνει την ελπίδα του, παρά τις σκληρές συνθήκες και τη διαφθορά.

Όταν συλλαμβάνεται ο Μπεν Γουέιντ, επικηρυγμένος ληστής, ο Νταν βλέπει την ευκαιρία που αναζητούσε για να σωθεί. Ο Γουέιντ πρέπει να μεταφερθεί  στη Γιούμα της Αριζόνα, ώστε εκεί να δικαστεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο και για να γίνει αυτό χρειάζεται συνοδεία και όποιος το αναλάβει θα πληρωθεί πολύ καλά.

Ο Νταν θα αναλάβει τη δουλειά για να ξεχρεώσει.

Στο τριήμερο ταξίδι τους, όμως, θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά: ινδιάνους Απάτσι, εργάτες στο σιδηρόδρομο που επιζητούν εκδίκηση και κυρίως τα μέλη της συμμορίας του Γουέιντ, που θέλουν να τον απελευθερώσουν.

Όσο πλησιάζει το τέλος, οι δύο άντρες, με τις αντίθετες ηθικές αξίες, αναμετρώνται και ανακαλύπτουν απρόσμενα κοινά σημεία…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Μάνγκολντ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρίστιαν Μπέιλ, Ράσελ Κρόου, Μπεν Φόστερ, Γκρέτσεν Μολ, Πίτερ Φόντα

Δείτε αναλυτικά όλα το πρόγραμμα το Star