Eurovision 2022: Ο παρουσιαστής της Ουκρανίας σχολίαζε από καταφύγιο

Το Pala Olimpico «σείστηκε» με τους Kalush Orchestra - Είναι φαβορί!

Eurovision 2022: Πέρασε στον τελικό η Ελλάδα

Εκτός από το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra που καταχειροκροτήθηκε για την εμφάνισή του στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2022  στο Pala Olimpico του Τορίνο, τεράστιο χειροκρότημα δέχθηκε και ο Τιμούρ Μιροσνιτσένκο, ο σχολιαστής της Ουκρανίας.

Eurovision 2022: Πέρασε στον τελικό η Ελλάδα - Οι χώρες που προκρίθηκαν

Ο Μιροσνιτσένκο, όπως είδαμε μέσα από τα social media, έκανε τη μετάδοση του Α' Ημιτελικού του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού από ένα καταφύγιο, καθώς η χώρα του δέχεται τα πυρά της Ρωσίας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ο Μιροσνιτσένκο διακρίνεται να κάθεται σε ένα μικρό γραφείο περιτριγυρισμένο από κάμερα, φώτα και μια πολλά καλώδια.

Δείτε από πού μετέδιδε ο Ουκρανός σχολιαστής τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision:

Το τραγούδι της Ουκρανίας ‘’Stefania’’ θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού και τα μέλη του γκρουπ βρέθηκαν στο μέτωπο του πολέμου για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ο τραγουδιστής των Kalush Orchestra, Όλεχ Πσιουκ, έχει αποκαλύψει πως το τραγούδι αρχικά, γράφτηκε για τη μητέρα του, αλλά μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η έννοια της μητέρας που αναφέρεται έχει ταυτιστεί με τη μητέρα - πατρίδα, Ουκρανία. 

Ακούστε το τραγούδι της Ουκρανίας ''Stefania'':

Το Pala Olimpico «σείστηκε» στο τέλος της εμφάνισης των Kalush Orchestra.