Καλλιόπη ή Μάριος; Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε

Μία από τις πιο κρίσιμες αποχωρήσεις του MasterChef 2022

Το 100% του εαυτού τους έδωσαν στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης ο Μάριος και η Πόπη (Καλλιόπη) διεκδικώντας τη θέση τους στους καλύτερους 9 του MasterChef 2022.

MasterChef 2022: Έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας ο Πάνος;

Οι δύο διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να αντιγράψουν όσο το δυνατόν πιο πιστά το ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου σεφ, Δημήτρη Παμπόρη.

Συγκεκριμένα, Μάριος και Καλλιόπη έπρεπε να ετοιμάσουν με ακρίβεια λαβράκι ψημένο με καρύδα - Κρέμα κουνουπίδι / σάλτσα κακάο / burger με ψωμάκι ατμού με κροκέτα λαβράκι και aioli από χαβιάρι. Απλό; Καθόλου!

Λαβράκι ψημένο με καρύδα - Μία συνταγή του σεφ Δημήτρη Παμπόρη

Σε τελική ανάλυση των πιάτων των δύο παικτών από τους κριτές, η Καλλιόπη κατάφερε να έχει την καλύτερη βαθμολογία. Απέσπασε 30 βαθμούς, ενώ ο Μάριος 28 και η βασική τους διαφορά, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ήταν ότι το μπέργκερ του Μάριου δεν τρωγόταν.

Συντετριμμένος με την αποχώρηση του κολλητού του φίλου είναι ο Παναγιώτης. Το ίδιο και ο Νίκος ο Ιταλός, ο οποίος είπε ότι όλοι αγαπούν τον Μάριο στον διαγωνισμό.

Απαρηγόρητος ο Παναγιώτης με την αποχώρηση του Μάριου

Εντύπωση έκαναν τα καλά λόγια του Δημήτρη «Μπόμπαινα» για τον παίκτη που αποχώρησε. «Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον Μάριο» είπε ο Δημήτρης.

Oι πρώτες δηλώσεις του Μάριου στην Instagram κάμερα του MasterChef μετά την αποχώρησή του:

Μετά την αποχώρηση του Μάριου, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην ανάδειξη του φετινού MasterChef!

Oι καλύτεροι 9 του MasterChef 2022

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022