Βασίλης Βαλέχας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Ο παίκτης έφυγε από το MasterChef και έσωσε τον Μπόμπαινα

O Βασίλης Βαλέχας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef και να παραχωρήσει τη θέση του στον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη & η μεγάλη ανατροπή!

Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την έξοδό του στην κάμερα της παραγωγής, χωρίς να αφήσει... στην απέξω τον «Μπόμπαινα».

«Έσωσα τον Δημήτρη γιατί έπρεπε να προχωρήσω για ένα θέμα προσωπικό και δεν μπορώ να παραμείνω άλλο. Ποιος θα το περίμενε, ούτε ο ίδιος το πιστεύει. Απλά θεώρησα ότι θα ήταν διπρόσωπο γι' αυτόν να τον χαιρετήσω, οπότε δεν είχα λόγο να τον χαιρετήσω. Θα μου λείψουν τα παιδιά που έκανα παρέα, όλο το λεγόμενο red team. Επειδή όταν θα το δούμε θα έχει τελειώσει το "MasterChef" ελπίζω να το έχουν απολαύσει όσο μπορούνε. Μπορεί να είναι κοινότυπο αλλά επί της ουσίας αυτό είναι, να κρατάμε τα καλά», είπε ο διαγωνιζόμενος.

 Μετά την οικειοθελή του αποχώρηση ο Βασίλης Βαλέχας μίλησε στο Breakfast@Star.

«Ο Δημήτρης μες στον διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι που λέει ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτιλίζουμε. Δεν έχει καμία σχέση. Ο Δημήτρης, όλοι ξέρουμε, είναι τριάντα χρόνια μάγειρας απλώς έχει καταφέρει αντί να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και όχι με μία προσωπικότητα, αλλά με τις πενήντα προσωπικότητες του» είπε και πρόσθεσε: 

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί δυο, τρία σενάρια μπροστά από αυτό που είπε! Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί, είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει. Για μένα έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου και θέλει συνέχεια να είναι τα φώτα στραμμένα πάνω του. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα φύγει στις δύο, τρεις επόμενες δοκιμασίες και βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

 

Δείτε όλες τις εκπομπές Breakfast@Star