Η Ρούλα Κορομηλά στο STAR

Τι απαντά στον Νίκο Μαστοράκη

Η Ρούλα Κορομηλά στο STAR

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο χώρο της showbiz, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μαστοράκη ότι η φετινή τηλεοπτική παρουσία της Ρούλας Κορομηλά του προκαλεί θλίψη και αμηχανία.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο STAR και έδωσε τη δική της απάντηση στον απ’ ότι φαίνεται ex φίλο της.

«Θέλω να ακούσω τι είπε ο Νίκος, γιατί είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι απόλυτα τη γνώμη του, τον εκτιμώ πολύ, έχει προσφέρει πολλά πράγματα στην τηλεόραση», είπε η Ρούλα Κορομηλά, δείχνοντας δύσπιστη σε όσα είπε ο Νίκος Μαστοράκης στην εκπομπή Life Style...

Δεν είναι και εύκολο να πιστέψει άλλωστε ότι ο παλιόφιλος Νίκος είπε για αυτήν: «Αναγνωρίζω σε όλους τη βιοποριστική ανάγκη να επιβιώσουν και να έχουν χρήματα για να ζήσουν, αλλά αυτό το θέαμα ήταν για μένα σκέτη θλίψη, σκέτη αμηχανία, σκέτο ζόρισμα... Ξέρεις, όταν βλέπω κάποιον με τον οποίο με συνδέει και κάποιο παρελθόν και νιώθω σφίξιμο στο στομάχι, … το γυρίζω το κανάλι...».

Η Ρούλα ωστόσο επιμένει να δηλώνει άγνοια για τη δήλωση και να λέει: «Ο Νίκος Μαστοράκης είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη, ξέρει πολύ καλά την τηλεόραση. Πρέπει να δω τι ακριβώς είπε και τι ακριβώς εννοεί. Άλλωστε είναι από τους ανθρώπους, που θα μου τηλεφωνήσει, αν κάτι δεν του αρέσει...».

Μόνο που ο Μαστοράκης είπε και άλλα τα οποία δεν είναι δυνατόν να μην κυκλοφορήσουν με τη μία, όπως για παράδειγμα ότι «δεν πρέπει να λέει κανείς πώς κατάντησε η Ρούλα, γιατί η Ρούλα έχει υπάρξει προσωπικότητα του entertainment του τηλεοπτικού, αλλά από τη Ρούλα, ακριβώς επειδή έχει υπάρξει προσωπικότητα του τηλεοπτικού entertainment, δεν περίμενα αυτό που έβγαλε και στο Greek Idol και στην περίπτωση του Big Brother».

Αλλά γι αυτά η Ρούλα, πέρα βρέχει… «Δεν κατάλαβα ακριβώς... Κάτι εννοεί... Θα δω τι εννοεί, αλλά ...πραγματικά το να μου κάνει παρατήρηση και υπόδειξη ο Νίκος Μαστοράκης για μένα είναι πολύ εποικοδομητικό...», λέει στο STAR η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Μαστοράκης πάντως δεν τα έβαλε μόνο με τη Ρούλα Κορομηλά, αφού τα σκάγια πήραν και τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και την Κατερίνα Γκαγκάκη. «Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση υπηρετείται από πολλαπλής χρήσεως υπαλλήλους. Είναι υπάλληλοι που παίρνουν τον μισθό τους για να είναι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων ή διευθυντές προγράμματος και μετά κάνουν moonlighting, όπως λένε και οι Αμερικάνοι... έχουν και μια δουλειά παράπλευρη, γίνονται κριτές στο τάδε ή στο δείνα ριάλιτι, βγαίνουν και γίνονται τηλεοπτικές περσόνες, δίνουν συνεντεύξεις και κάνουν φωτογραφήσεις...», είπε πετώντας τα καρφιά του ο Νίκος Μαστοράκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top