«Την Στάη την λυπάμαι στο δελτίο της ΝΕΤ»

Τί αναφέρει δημοσίευμα: Μένει η φεύγει η παρουσιάστρια;

«Την Στάη την λυπάμαι στο δελτίο της ΝΕΤ»

«Στο δελτίο την λυπάμαι την Στάη. Η ΕΡΤ, ή μάλλον η ΝΕΤ δεν είναι συμβατή σε ηλικία με την ηλικία της Έλλης. Η Έλλη είναι οργασμική γυναίκα στην οθόνη και η ΝΕΤ σαν κανάλι έχει περάσει στην εμμηνόπαυση εδώ και πολύ καιρό. Επομένως οι δυο τους δεν ταιριάζουν», δήλωσε ο Νίκος Μαστοράκης, αναφερόμενος στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Νίκος Μαστοράκης ανέφερε ότι σε κάποια φάση στο παρελθόν , ο ίδιος και η κα Στάη είχαν πει πως θα συνεργαστούν, αλλά εκείνη δεν τήρησε την υπόσχεσή της. Οπως είπε στην εκπομπή Life Style, «δεν τήρησε την υπόσχεσή της, είναι αλήθεια αυτό… Γυναίκα δεν είναι;» Πρόσθεσε, δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι το προφίλ της ΝΕΤ ταιριάζει με το προφίλ της κας Στάη και διευκρίνισε: «Θεωρώ ότι η Έλλη που είχε κάνει καριέρα πάνω στην αντίρρησή της για ορισμένα πράγματα, το να πρέπει να παίζει μπάλα με το γκοβέρνο και να συμφωνεί με τους υπουργούς είναι για την Έλλη προδοσία του εαυτού της και του ταλέντου της να διαφωνεί».

Εντωμεταξύ, δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ αναφέρεται στο κλίμα που επικρατεί στο Ραδιομέγαρο το τελευταίο διάστημα. «Τις τελευταίες εβδομάδες, η Κρατική τηλεόραση δέχεται σε καθημερινή βάση ένα πρωτοφανές στα χρονικά της τελευταίας δεκαετίας κύμα διαμαρτυριών από πολίτες, τόσο για την θεματολογία των δελτίων ειδήσεων όσο και για τον τρόπο παρουσίασης των γεγονότων… Στο στόχαστρο είναι κυρίως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και η παρουσιάστριά του Έλλη Στάη. Το κύμα διαμαρτυριών είναι πρωτοφανές, σε σημείο να έχουν φέρει στα όρια της απόγνωσης τις τηλεφωνήτριες του Ραδιομεγάρου που… «απειλούν» με στάση εργασίας».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας καταλήγει ως εξής: «Προβληματισμένη και ανήσυχη με την κατάσταση, σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης εμφανίζεται η Έλλη Στάη, καθώς αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει όχι μόνο να απαξιωθεί κατά τρόπο ανεπανόρθωτο επαγγελματικά, αλλά και να ταυτισθεί με τις χειρότερες ημέρες της κρατικής τηλεόρασης από την μεταπολίτευση και εντεύθεν. Ήδη στους διαδρόμους έχουν ξεκινήσει τα… στοιχήματα σχετικά με το πόσο θα μείνει στην ΕΡΤ, αν δηλαδή θα φτάσει μέχρι τον Ιούνιο ή θα φύγει στη μέση της σεζόν. Μέσα σε αυτό το κλίμα οργής, δεν είναι λίγοι εκείνοι, διοικητικοί, τεχνικοί, ή και δημοσιογράφοι, που έχουν κατεβάσει τα στυλό και δηλώνουν ότι στο εξής θα δουλεύουν για όσο πληρώνονται!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top