Αποκαλ��φθηκε κατά λάθος το τέλος στη «Ζωή της Άλλης»!

Ποιός σκοτώνει τον Στέφανο; Μάθετε όλες τις εξελίξεις!

Αποκαλύφθηκε κατά λάθος το τέλος στη «Ζωή της Άλλης»!

Μοιραίο λάθος έγινε στο siteτου Mega, καθώς «ανέβηκε» το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η Ζωή Της Άλλης» με αποτέλεσμα να διαρρεύσει το τέλος! Τι συμβαίνει στην αγαπημένη σειρά και πώς πεθαίνει ο γιατρός Στέφανος;

Σύμφωνα με όσα θα δούμε, η Ξένια σπρώχνει στον γκρεμό το αυτοκίνητο του Στέφανου αφού πρώτα του έχει δώσει θανατηφόρα ένεση!

Το κανάλι αντιλήφθηκε το λάθος λίγες ώρες αργότερα, όμως, το επεισόδιο -που αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο» στην AGB- είχε ήδη διαρρεύσει.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ξένια ζήτησε συνάντηση από τον Στέφανο και εκείνος δέχθηκε.

Όσο για το τι θα δούμε σήμερα;

Ξένια και Στέφανος θα τσακωθούν και εκείνος θα της ανοίξει την πόρτα για να φύγει. Εκείνη βγάζει μια ένεση με ηρεμιστικό και του την καρφώνει στον λαιμό πριν προλάβει να αντιδράσει!

Για να καλυφθεί, η «κακιά» στέλνει μήνυμα ως Στέφανος γράφοντας σε γνωστούς και φίλους ότι τους αγαπάει πολύ και αυτοκτονεί, ενώ στη συνέχεια πάει πίσω από το αμάξι και το σπρώχνει στο γκρεμό!

Στο μεταξύ, τα αγαπημένα πρόσωπα του Στέφανου ψάχνουν απεγνωσμένα να τον βρουν, ενώ το περίφημο ημερολόγιό του με το οποίο «ξεσκεπάζει» την Ξένια βρίσκεται στα χέρια της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top