Δείτε το παθιασμένο ταγκό Λάτσιου - Μακρυπούλια!

Κόλλησαν... ιό

Δείτε το παθιασμένο ταγκό Λάτσιου - Μακρυπούλια!

«Βουβό» και ολίγον τι αδιάφορο (!) είναι το νέο τρέιλερ του «Dancing with the Stars» που άρχισε να προβάλλεται από χθες στον Ant1.

Επί της ουσίας η μόνη πληροφορία που δίνει είναι το ποιοι αποτελούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα ονόματα των οποίων εμείς στο star.gr σας είχαμε πει προ καιρού! Φωκάς Ευαγγελινός, Γιάννης Λάτσιος, Έρρικα Πρεζεράκου, Αλέξης Κωστάλας. Οι τέσσερις κάθονται στον καναπέ υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και περιμένουν...

Την κατάσταση σώζει το γεγονός ότι το τρέιλερ… συνεχίζεται και το part two θα είναι «spicy» και με νόημα!

Γιατί μπορεί στον πρώτο κύκλο του «Dancing With The Stars» το τηλε-φλερτ μεταξύ τους να πήγαινε σύννεφο, ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια έμειναν στις... σπόντες και τα υπονοούμενα. Για τον δεύτερο κύκλο του σόου, όμως, ο διευθυντής - κριτής και το μοντέλο - ηθοποιός - παρουσιάστρια βρέθηκαν... αγκαλιά!

Όπως αναφέρει η «Espresso», για το τρέιλερ του νέου «Dancing» ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια αγκαλιάστηκαν και χόρεψαν ένα παθιασμένο ταγκό, παρά το ότι ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη σπάνια έχει επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες.

Σύμφωνα με το σενάριο, τόσο η παρουσιάστρια, όσο και η κριτική επιτροπή, έχουν προσβληθεί από τον επικίνδυνο ιό «DWTS2», μόνο που αντί για φάρμακα... το ρίχνουν στον χορό!

Φωκάς Ευαγγελινός, Έρρικα Πρεζεράκου και Αλέξης Κωστάλας δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μπουραντά, που τυγχάνει σύντροφος της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Τα γυρίσματα έγιναν προ ημερών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ ο νέος κύκλος του σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαρτίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top