Ραγδαίες Εξελίξ��ις στη «Ζωή της Άλλης»!

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο.

Η ώρα της αλήθειας στο σήριαλ «Η Ζωή της Άλλης» πλησιάζει. Ο Στέφανος(Αλέξ��νδρος Μπουρδούμης) είναι όλο και πιο κοντά στην Ξένια(Αθηνά Οικονομάκου) με σκοπό να μαζέψει πληροφορίες και να δει αντιδράσεις που θα τον βοηθήσουν να σιγουρευτεί πως η εγγονή της κυρίας Καλλιφατίδου είναι η Ελπίδα(Ευδοκία Ρουμελιώτη).

Η Ξένια(Αθηνά Οικονομάκου) θέλει και εκείνη να βρίσκεται δίπλα στο Στέφανο(Αλέξανδρο Μπουρδούμη)με σκοπό να τον ξανακερδίσει ενώ λέει ψέματα στους γονείς του πως δεν ξέρει που βρίσκεται.

Η Ελπίδα(Ευδοκία Ρουμελιώτη) ανησυχεί για το πού τελικά μπορεί να βρίσκεται ο Στέφανος(Αλέξανδρος Μπουρδούμης) όταν τελικά έρχεται στο φως η μεγάλη αποκάλυψη που αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Θα αποδειχθεί τελικά πως η εγγονή της κύριας Καλλιφατίδου είναι η Ελπίδα(Ευδοκία Ρουμελιώτη)και όχι η Ξένια(Αθηνά Οικονομάκου).

Οι αποκαλύψεις αυτές θα φέρουν πιο κοντά το Στέφανο (Αλέξανδρο Μπουρδούμη) με την Ελπίδα(Ευδοκία Ρουμελιώτη) και η δεύτερη θα σκεφτεί την περίπτωση επανασύνδεσής τους.

Όσον αφορά τη Μαίρη που αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση της με το Μάνο εξαιτίας της εμφάνισης του Αντώνη(πρώην συζύγου της) τα πράγματα είναι θετικά αφού ο πρώην σύζυγος της «μαγείρισσας» θα εξαφανιστεί .

Στο μεταξύ η κυρία Καλλιφατίδου (Κάτια Δανδουλάκη)θα ανακαλύψει πως η Ξένια(Αθηνά Οικονομάκου) είναι πίσω απ ότι έχει να κάνει με τους λογαριασμούς της όμως δε θα της αφήσει περιθώριο να καταλάβει πως την έχει ανακαλύψει.

Πηγή TV ZAΠΙΝΓΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top