Η επιστροφή της Καραβάτου στην εκπομπή της

Πως την υποδέχτηκαν-Τι είπε για την ασθένεια της

Η επιστροφή της Καραβάτου στην εκπομπή της
Με χειροκροτήματα, ζητωκραυγές και τα τραγούδια «Χαμογέλασε» και «Ξαναγύρισα» υποδέχθηκαν την Κατερίνα Καραβάτου οι συνεργάτες της στο πλατό. Μετά από σ��εδόν δυο εβδομάδες απουσίας, η παρουσιάστρια του «Κους Κους» επέστρεψε και πάλι στη θέση της, εμφανώς ανανεωμένη,γλυκύτατη, ευτυχισμένη και με πιο κλειστή απόχρωση του ξανθού στο μαλλί, που ομολογουμένως της πάει περισσότερο.

Η Κατερίνα, είχε πάθει σοβαρή ίωση, ωστόσο όπως σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το star.gr, κατά το διάστημα της απουσίας της είχε θεαθεί στον 5ο όροφο της Μαιευτικής Κλινικής του «Ιασώ», άγνωστο γιατί. Στο πλευρό της ήταν σταθερά, ο Κρατερός Κατσούλης.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της: «Τώρα όλα πέρασαν, και όλα είναι καλά,δόξα τω θεώ. Πέρασα λίγο δύσκολα, αλλά άμα έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπάνε δίπλα σου, μετά όλα γίνονται πιο εύκολα και περνάνε», είπε χαμογελώντας όλο νόημα.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον σταθμό και την παραγωγή της εκπομπής «για την αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα της απουσίας μου». Και όχι μόνο αυτό, αλλά κράτησαν και τα νούμερα της εκπομπής στο ύψος τους. Καθόλου δεν έπεσαν παρά την απουσία της βασικής παρουσιάστριας. Αυτό που το πας;

Δείτε στο βίντεο την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Κους Κους το μεσημέρι»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top