Πώς η Φαίη «κάρφωσε» τον... φίλο της, Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Δείτε τι έγινε στο «Πρωινό mou»

Πώς η Φαίη «κάρφωσε» τον... φίλο της, Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έβγαλαν σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και ο διάλογος ήταν… απολαυστικότατος σε απίστευτο πνεύμα «συναδελφικής» αλ��ηλεγγύης.

Με το «καλημέρα», κατ αρχάς, η Φαίη έδωσε στεγνά τον Γρηγόρη λέγοντας ότι τον είδε πρόσφατα με μια ξανθιά παρουσία δίπλα του. «Δεν θα πω άλλα», κατέληξε. Τι άλλα να πεις βρε Φαίη; Το έδωσες το θεματάκι, αρκεί.

Στην συνέχεια μέσα στις χαρές και τα γέλια η Φαίη ρώτησε τον Γρηγόρη πότε θα πάει σπίτι του για επίσκεψη. «Όποτε θες, Φαίη μου», απάντησε εκείνος και ο Λιάγκας, που δεν χάνει τον επαγγελματισμό του, βρήκε ευκαιρία: «Να φέρουμε και κάμερες;». «Να φέρετε, μόνο που θα μείνουν απ έξω»! Πάρ το άκυρο από τον Γρηγόρη.

Απτόητος ο Λιάγκας εξήγησε ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια συνέντευξη, γιατί το θέλει και ο κόσμος… «Ναι, θα το κανονίσουμε» ή κάπως έτσι απάντησε ο Gregory για να αποφύγει την συζήτηση και να τονίσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους, όπως φημολογείται, αλλά… την πάτησε!

Αφού είπανε ότι θα τα πούνε τηλεφωνικά μετά την εκπομπή, αφού είπαν για την συνέντευξη, αφού, αφού, αφού… κλείνοντας ο Γρηγόρης ευχήθηκε στην Φαίη «καλή λευτεριά, αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι το Πάσχα»!!!

Κατά τα άλλα άριστες, σου λέει, οι σχέσεις τους.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top