Ποιος θα αντικαταστήσει τον Παπαδάκη στο πρωινό του Ant1;

Οι σπόντες του παρουσιαστή για την λήξη του συμβολαίου

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Παπαδάκη στο πρωινό του Ant1;

Τι και αν τα σενάρια θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου ή τους Καραμεροχαριτά��ους να «παίρνουν» την καρέκλα του Γ. Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του Ant1; Άλλος είναι το φαβορί. Ποιος;;; Ο… Παναγιώτης Ψωμιάδης (!), όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα το πρωί.

Σε μια συζήτηση που είχανε οι δυο τους και με αφορμή την ηλικία του Α. Σαμαρά, πετάχτηκε ο Π. Ψωμιάδης και λέει «Και συ μεγάλος είσαι, αλλά μοιάζεις πιο μικρός από μένα»!

Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ ο Γ. Παπαδάκης, που πιθανότατα θα σκέφτηκε –βαλτός είσαι;- (ξέρετε λόγω των σεναρίων που παίρνουν και δίνουν το τελευταίο διάστημα για την ηλικία του), αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, αδράζοντας ωστόσο την ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του για… το συμβόλαιο που δεν έχει ανανεωθεί ακόμα.

«Το ξέρω, το ξέρω (ότι μοιάζω μικρότερος). Ευχαριστώ. Πες μια καλή κουβέντα, γιατί τελειώνει και το συμβόλαιο και από ότι βλέπω ο μοναδικός που θα του κάνουν πρόταση να κάνει αυτή την εκπομπή είσαι εσύ», είπε όλο νόημα ο Παπαδάκης.

Το ερώτημα είναι: Ο μοναδικός από τους δύο ή ο μοναδικός από όσους ακούγονται το τελευταίο διάστημα, οεο;

Πάντως, ο Π. Ψωμιάδης δεν πτοήθηκε και συνέχισε λέγοντας «Σε βλέπω να κάνεις εκπομπή με τον Αυτιά»!!!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top