Παύλος Τσίμας: Η δημοσιογραφία είναι ένας τρόπος να μένεις νέος

Τι συζήτησε με τους σπουδαστές του control tv

Παύλος Τσίμας: Η δημοσιογραφία είναι ένας τρόπος να μένεις νέος

Τη σχολή τηλεόρασης του Σταμάτη Μαλέλη επισκέφθηκε ο Παύλος Τσίμας, όμως αυτή τη φορά ο ρόλος ήταν διαφορετικός, αφού δεν έκανε αυτός τις ερωτήσεις, αντίθετα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι σπουδαστές.

«Είναι τιμή μου που τον υποδέχομαι σήμερα εδώ», είπε παρουσιάζοντάς τον ο Σταμάτης Μαλέλης και πρόσθεσε: «σας τον συστήνω χωρίς ενδοιασμό ως πρότυπο και επαγγελματικό και ζωής». Το γεγονός αυτό έκανε τον Πά��λο Τσίμα να απευθυνθεί στους σπουδαστές, λέγοντας με το ιδιαίτερο χιούμορ του: «χάσατε».

Ο Παύλος Τσίμας ρωτήθηκε από τους σπουδαστές του control για το αν βλέπει το όνομά του και ως ένα κομμάτι της πολιτικής ιστορίας για να αποκαλύψει ότι του έγιναν προτάσεις, τις οποίες απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν έχει μετανιώσει γι αυτό.

Από την κουβέντα δεν έλειψαν τα ποδοσφαιρικά θέματα και φυσικά η Δημοκρατία στο σπίτι. Έτσι ερωτηθείς πόσο δημοκρατικός είναι στο σπίτι σχετικά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ο Παύλος Τσίμας απάντησε: «Ναι. Ναι. Από τη δημοκρατία προκύπτει ότι είμαστε Παναθηναϊκοί».

Μιλώντας στους σπουδαστές για τη δημοσιογραφική του πορεία ο Παύλος Τσίμας τόνισε προς τους σπουδαστές: «Η δημοσιογραφία είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να παρατείνεις την εφηβεία και τα νεανικά σου χρόνια και να σε πληρώνουν γι αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top