«Η Ελένη θα έκανε πολύ καλά το Big Brother»

«Φωτιά» στις σχέσεις Μενεγάκη-Ρούλας

«Η Ελένη θα έκανε πολύ καλά το Big Brother»

«Φωτιά» στις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Ρούλα Κορομηλά βάζει ο Στέφανο Σαρτίνι που υποστηρίζει ότι η Ελένη θα έκανε πολύ καλά το Big Brother.

O σκηνοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στην οποία απάντησε τι συνέβη τελικά με την περιβόητη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά, το Big Brother, αλλά και το Greek Idol. «Το διάβασα κι εγώ ότι επρόκειτο να συνεργαστούμε. Όμως, δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από κανέναν. Ήταν όλα ψέματα. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο…», δήλωσε και απάντησε πολύ συγκεκριμένα εάν θα συνεργαζόταν ξανά με την Ρούλα Κορομηλά. «Όχι. Εγώ κάνω και άλλες δουλειές. Δεν περιμένω την Ρούλα. Ούτως ή άλλως, δουλεύω πολύ και συνέχεια».

Ο σκηνοθέτης που ως γνωστόν στο παρελθόν «έγραψε ιστορία» με τα προγράμματα που «έφερε» από το εξωτερικό, δήλωσε πως δεν έχει δει την Ρούλα και δεν νομίζει ότι υπάρχει λόγος να μιλήσει για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Όσο για το Big Brother; «Δεν το έχω δει επί της ουσίας. Είδα μόνο λίγο από το ίντερνετ και δεν μου έδειξε τίποτα ενδιαφέρον. Δεν είναι δικό μου θέμα τί κάνει η Ρούλα και ούτε με νοιάζει».

Ο Σαρτίνι απάντησε σε ερώτηση εάν… βαριέται την Ελένη Μενεγάκη: «Κάνετε λάθος. Δεν βαριέμαι την Ελένη, αλλά το πρωινό. Βαριέμαι να την βλέπω να κάνει τα ίδια. Δέκα χρόνια Πρωινός Καφές. Η Ελένη θα κάνει ό, τι θέλει. Είναι η στιγμή που μπορεί να αλλάξει. Δεν είναι ότι είναι βαρετή η Ελένη. Προτιμώ να κάνει ένα σόου το βράδυ. Είχα κάνει μαζί της, ας πούμε, τα καλλιστεία. Θα μου άρεσε να κάνει ένα πρόγραμμα στην prime time ζώνη. Νομίζω ότι θα έκανε πολύ καλά το Big Brother. Θα του έβαζε μια άλλη πινελιά».

Ο γνωστός σκηνοθέτης μάλιστα δήλωσε πως θεωρεί τον Αντώνη Ρέμο ως την ιδανικότερη λύση για την θέση παρουσιαστή στην τηλεόραση: «Θυμάμαι κάποτε είχα την ιδέα ένας τραγουδιστής να γίνει παρουσιαστής και μου έλεγαν όχι. Μετά από κάποια χρόνια, έβαλαν τον Σάκη στην θέση του παρουσιαστή στο x-factor. Ο Αντώνης Ρέμος, για παράδειγμα, είναι χαμογελαστός, τραγουδάει, μπορεί να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα. Θα μπορούσε να είναι παρουσιαστής. Το είχα προτείνει δέκα φορές, αλλά δεν «κάθισε».

Ο ίδιος ενδιαφερόταν; «Τότε όχι. Τώρα μπορεί. Προσπαθώ να τον πείσω. Θα κάναμε τηλεθέαση περισσότερο από 40%. Του έχω πει: Θέλω να κάνω σόου μαζί σου».

Αυτό να δούμε. Τον Αντώνη Ρέμο να παρουσιάζει και τον Σαρτίνι να τον σκηνοθετεί…

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top