Η σιωπή της... Ευγενίας

Τι λέει για το ”Dancing 2” και πρωινή εκπομπή

Η σιωπή της... Ευγενίας

Βρε την Ευγενία που σφάζονται τα παλικάρια-κανάλια στα πόδια της. Αυτό το κορίτσι που λέτε, τώρα τελευταία όταν βλέπει κάμερα τρέχει. Το βάζει στα πόδια. Πάντα βέβαια με χάρη και ρυθμό, αλλά είναι του στυλ «τρεχάτε ποδαράκια μου».

Για να είμαστε δίκαιοι όμως εξήγησε το γιατί. «Δεν είναι αλήθεια» (όπα κοπελιά δεν το ξεκινάς καλά. Το πλανάκι σου που σέρνεις τρέχοντας και τον Άδωνη μαζί σου όταν βλέπεις την κάμερα, είναι αδιάψευστος μάρτυρας αλλά τέλος πάντων, συνέχισε το ποιηματάκι).

«Ποτέ δεν αποφεύγω συνέντευξη η οποία είναι προγραμματισμένη, αλλά αισθάνομαι άβολα όταν χωρίς να έχω ειδοποιηθεί, να βλέπω κάποιον δημοσιογράφο μπροστά μου», ξεκαθάρισε. Μα καλά τι παθαίνει, σκιάζεται; Ή θέλει να προβάρει πρώτα τις απαντήσεις;;;

Για να μην καταρρεύσω πες μας γλυκιά Ευγενία για τα επαγγελματικά σου σχέδια.

«Δεν είναι τόσες οι προτάσεις. Ακούγονται και κάποιες οι οποίες δεν είναι υπαρκτές». Μάλιστα! Για μίλα μας τότε για την υπαρκτή «Αντενοπρόταση», γιατί είναι γνωστό ότι 7 Μαρτίου βγαίνεις αέρα.

«Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί οι συζητήσεις μας δεν έχουν ολοκληρωθεί. Μέχρι να γίνει αυτό θα περάσουν μερικές ημέρες» τόνισε η Ευγενία Μανωλίδου στην κάμερα του Star, ενώ μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή Κους Κους τόνισε ότι δεν έχει δει το τρέιλερ του "Dancing With The Stars 2" το οποίο προβλήθηκε διαφημίζοντας αυτήν ως παρουσιάστρια γιατί ... μπορεί και να μην είναι:


«Πληροφορήθηκα για το τρέιλερ του "Dancing With The Stars 2" αλλά δεν το έχω δει. Μη βιάζεστε να μου ευχηθείτε και να μου δώσετε συγχαρητήρια γιατί δεν έχω υπογράψει ακόμη»! Δηλαδή τσάμπα τη διαφήμιση το κανάλι;

Αχούυυυυ, βαρέθηκα λίγο. Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν ξέρω, δεν απαντώ, θα δούμε…


Τουλάχιστον μας αποκάλυψε τη διαίτα που κάνει για να χάσει τα κιλά του "Master Chef": « Η αλήθεια είναι ότι πήρ�� κάποια κιλά από το Master Chef και έχω ξεκινήσει δίατα για να τα χάσω. Τα ευχαριστήθηκα πάντως. Κάνω πολύ αυστηρή διατροφή. Τρώω υγιεινά, έχω κόψει ζάχαρη, μακαρόνια, τηγανητά, ψωμί, οτιδήποτε γλυκό… Δύσκολα τα καταφέρνω αλλά χρειάζεται για ένα διάστημα»

Το star τη συνάντησε σε φωτογράφηση γνωστής εταιρείας ρούχων και τη ρώτησε αν ισχύει ότι του χρόνου θα κάνει πρωινό. Τι νομίζετε, έδωσε απάντηση η Ευγενία; Αμ δε…. «Όποια πρόταση είναι τιμητική και από τη στιγμή που υπάρχει, μπορούν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις», είπε.

Πάρα πολύ ωραία. Συμφωνώ. Μπράβο Ευγενία. Ομερτά και καταρρέω!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top