Τι σχεδιάζουν Αρναούτογλου – Μπουλέ

Για τα επόμενα τηλεοπτικά τους βήματα

Τι σχεδιάζουν Αρναούτογλου – Μπουλέ

Τα σχέδια τους για το μέλλον, το τηλεοπτικό, αποκάλυψαν μιλώντας στο ΣΤΑΡ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ.

Μάλιστα, ειδικά ο Γρηγόρης, με τις δηλώσεις του βάζει τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγω για πάγωμα των σχέσεων του με το Mega, εξαιτίας πάντα, των πολύ συχνών εμφανίσεών του με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Μια χαρά ήμουν με το Mega πάντα. Όλα αυτά τα χρόνια», δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και …ανήξερος για τα σενάρια λέει: «Δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε. Από όλα αυτά που ακούω, είναι τόσα πολλά που δεν ισχύουν, που είναι εντελώς άσκοπο να μπαίνεις στη διαδικασία να τα αναλύσεις».

Έτσι, όλα πλέον δείχνουν ότι ο Γιάννης Λάτσιος έκλεισε το θέμα του πρωινού για τον Γρηγόρη και το Mega δείχνει πλέον ανοιχτά πως θέλει τον παρουσιαστή και συζητά μαζί του σχέδια για νέες εκπομπές.

Όσο για τον ίδιο τον Γρηγόρη δεν παραλείπει να επαναλάβει: «Είναι τόσα πολλά που δεν ισχύουν. Πάντα η σχέση μου με το Mega ήταν άψογη και εκπληκτική. Μόνο να μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις (στα σενάρια και τις φήμες εννοεί) έχει από μόνο του μία παραφιλολογία."

Ένα τέτοιο σενάριο θέλει τον Γρηγόρη να συζητά την παρουσίαση εκπομπής σαν του Α. Κανάκη, κάτι που ωστόσο ο παρουσιαστής διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας και τα καλύτερα για τον έτερο «τάκα τούκα».

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια εκπομπή. Είναι μοναδικά τα παι��ιά στο είδος τους. Δεν μπορώ να εμπλακώ με κάτι που δεν γνωρίζω», είπε χαρακτηριστικά, ξεκόβοντας τη συζήτηση για το θέμα.

Το ίδιο κατηγορηματική, αν και πιο ολιγομίλητη ήταν η Νάντια Μπουλέ, η οποία ένα πράγμα δείχνει να γνωρίζει στα σίγουρα. «Θα ήθελα να γίνει Top Chef 2», δηλώνει η παρουσιάστρια του ριάλιτι μαγειρικής, η οποία ομολογουμένως δεν …κατέρρευσε.

Τώρα σε ότι αφορά τα σενάρια που την θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση για το «Dancing with the stars» η Νάντια Μπουλέ απαντά: «Είναι πολύ ρευστά όλα. Στα τηλεοπτικά είναι νωρίς ακόμα για να έχουμε οτιδήποτε». Δηλώνει ωστόσο ότι αυτό που ξέρει σίγουρα είναι ότι θα έχει τα liveτον Μάρτιο.

Ξέρει όμως και κάτι άλλο μάλλον αφού μόλις ακούσει κάποια ονόματα βιάζεται να φύγει. Δεν εξηγείται αλλιώς, πως μόλις άκουσε να τη ρωτάει ο ρεπόρτερ του STAR αν θα έκανε μία εκπομπή με τον Γρηγόρη και την Ευγενία είπε απλά «να σαι καλά σε φιλώ πάρα πολύ» και την έκανε με ελαφριά….

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top