Ν. Μαστοράκης: Βοήθησα την Φαίη και τον Γιώργο να φτιάξουν την εκπομπή

Το στοίχημα που θα έβαζε με την Ελένη Mενεγάκη

Ν. Μαστοράκης: Βοήθησα την Φαίη και τον Γιώργο να φτιάξουν την εκπομπή

Ο Νίκος Μαστοράκης σε συνέντευξη του στο περιοδικό people χαρακτήρισε «τσίρκο» την τηλεόραση και σχολίασε τους τηλεοπτικούς αστέρες.

Όπως είπε είχε βάλει «στοίχημα ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα είναι πρώτοι».

«Δεν μπορεί να μη μου αρέσει, γιατί τους βοήθησα πάρα πολύ να φτιάξουν την εκπομπή τους. Κατά κάποιον τρόπο, ήμουν ο κουμπάρος πίσω από την παντρειά. Πίεσα πολύ την Φαίη η οποία φοβόταν να το κάνει (ενώ ο Γιώργος το ήθελε από την αρχή), της είπα ότι ήταν η ευκαιρία της, γιατί τα μεγάλα ρίσκα έχουν και μεγάλες ανταμοιβές. ..Δουλέψαμε πάρα πολύ για να στήσουν αυτό που έστησαν σήμερα το οποίο αν είχε καλύτερο φωτιστή, σκηνοθέτη και αρχισυντάκτη, έχω την εντύπωση πως θα έκανε σαραντάρια».

Για το δίδυμο του ΑΝΤ1 ο σκηνοθέτης υποστήριξε ότι η περσινή τους επιτυχία «ήταν συγκυριακή. Ήταν θέμα τύχης και κυρίως ατυχίας της γνωστής και μη εξαιρετέας φίλης μου από το άλλο κανάλι».

Για την οποία φίλη του, την Ελένη Μενεγάκη είπε ότι «κοιμάται ακόμα και μάλιστα μακαριότατο ύπνο». Μάλιστα ο Νίκος Μαστοράκης της έστειλε το μήνυμα λέγοντας ότι «δεν αρκεί να αυτοαποκαλείσαι ή να σε αποκαλούν βασίλισσα της πρωινής ζώνης, γιατί όλοι οι πραγματικοί βασιλιάδες που ξέρω δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά για να κρατήσουν το θρόνο τους». Υποστήριξε, βάζοντας και στοίχημα μάλιστα, 500.000 ευρώ, πως «εάν η Ελένη μου ανέθετε για δύο μόνο εβδομάδες την εκπομπή της και μου υποσχόταν ότι θα ήταν υπάκουη παρουσιάστρια, θα την έκανα πρώτη. Αν αποτύγχανα, δεν θα έπαιρνα δραχμή».

Τέλος ο Νίκος Μαστοράκης, όπως είπε στην συνέντευξή του στο περιοδικό, θεωρεί ότι ο ρόλος της Ρούλας Κορομηλά ως σύμβουλος ψυχαγωγικών εκπομπών, «την κατέστρεψε ως παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top