Ποιες Ελληνίδες παρουσιάστριες έπεσαν θύματα διάρρηξης

Περιέγραψαν τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν

Στη Θεσσαλονίκη γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, είδαν ζωντανά μέσα από το κινητό τους, διαρρήκτες να εισβάλλουν στο σπίτι τους, την ώρα που απουσίαζαν σε επίσκεψη. 

« Σπασανε τον τζάμι, σπάσανε  και το συναγερμό. Ευτυχώς που είχαμε κάμερες ,τα βλέπαμε όλα και τους καθυστερήσαμε γιατί αλλιώς η ζημιά θα ήταν μεγαλύτερη» δήλωσε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Ασβεστάς.

Η Θάλεια Ζγναφέρη έζησε τον τρόμο

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Ασβεστάς, σύζυγος της παρουσιάστριας Θάλειας Ζαγναφέρη, περιέγραψε με τρόμο τη  διάρρηξη του σπιτιού του από τρεις κακοποιούς. Δεν ήταν εκεί αλλά αναγκάστηκε να την παρακολουθήσει μαζί με την σύζυγό του χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι για να τους αποτρέψουν.

Έβλεπαν «ζωντανά» στο κινητό τη διάρρηξη του σπιτιού τους

«Με το που μπήκαν χτύπησε ο συναγερμός. Οι κάμερες δε τους αποτρέψανε ενώ τις είδαν με το που χτύπησε ο συναγερμός. Σπάσανε τη σειρήνα, μπήκαν μέσα, πήραν  ό, τι είχε μέσα και έφυγαν...πήραν και ένα κουτί με κοσμήματα» δήλωσε ο επιχειρηματίας.  

 Ο συναγερμός χτυπούσε αλλά οι διαρρήκτες απτόητοι. Μέσα σε 4 λεπτά άρπαξαν χρυσαφικά και είδη αξίας. 

Η Αμαλία Κάτζου έπεσε θύμα διάρρηξης

Αλλά και στην Αθήνα,  η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου βίωσε τη δική της περιπέτεια. Την ώρα που η ίδια ήταν σε ζωντανή εκπομπή και ο άνδρας της εγκλωβισμένος λόγω του χιονιά στο αεροδρόμιο, διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι τους με λοστό και άρπαξαν ό,τι βρήκαν. 

«Μπήκαν μέσα και τα έκαναν όλα άνω- κάτω. Μας πήραν κάποια πράγματα. Ό,τι βρήκαν στο σπίτι. Ήταν σοκαριστικό» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Όπως εξηγεί η κ. Κάτζου χτύπησε ο συναγερμός στο κινητό της αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει τους κακοποιούς.

«Βλέπαμε από τις 7.20 περίπου μέχρι τις 8 και τέταρτο έναν άνθρωπο να ανεβοκατεβαίνει τους ορόφους χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε. Το καταλάβαμε γιατί η κάθε σειρήνα χτύπαγε ξεχωριστά σε κάθε όροφο» περιέγραψε η Αμαλία Κάντζου.   

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star