Ρούλα Κουσκουρή: δάκρυσε για το πρόβλημα υγείας της αδερφής της

Η συγκινητική εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Ρούλα Κουσκουρή: δάκρυσε για το πρόβλημα υγείας της αδερφής της

Μια εξομολόγηση εκ βαθέων για την προσωπική της ζωή έκανε η Ρούλα Κουσκουρή, που δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε -για πρώτη φορά- για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η αδερφή της, η οποία πάσχει από νοητική στέρηση.

Η παρουσιάστρια του «Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «LifeStyle» και λύγισε όταν η κουβέντα έφτασε στο πρόβλημα υγεία�� της αδερφή της.

«Έχω μία αδερφή που είναι δύο χρόνια μικρότερη από εμένα και έχει νοητική στέρηση», αποκάλυψε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια και η οικογένειά της. «Αρρώστησε όταν ήταν 6 στα 7 από ιλαρά, η οποία της προκάλεσε κάποιο πρόβλημα ως αντίδραση στον οργανισμό, με αποτέλεσμα να σταματήσει να μεγαλώνει αλλά να σταματήσει να αναπτύσσεται και ο εγκέφαλός της», περιέγραψε η παρουσιάστρια.

Τα κλάματα ήρθαν στα μάτια της όταν αναφέρθηκε στο ότι το πρόβλημα της αδερφής της δεν στάθηκε εμπόδιο στο να περάσει ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Ωστόσο, πρόσθεσε πως στην αρχή έκρυβε το πρόβλημα ακόμα και από φίλους της γιατί δεν ήθελε να την λυπούνται.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μπαμπά μου και την μαμά μου γιατί στάθηκαν δίπλα σε αυτό το παιδί και ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά χωρίς να διαμαρτύρονται, προσφέροντας τα πάντα... Μου έδωσαν πολλά μαθήματα ζωής. Ό,τι και να τύχει, μπορώ να το αντιμετωπίσω, δεν θα με καταβάλλει, δεν θα το βάλω κάτω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τι θα έλεγε σε κάποιον που αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση; «Δεν είναι ανάγκη να ντρέπονται, δεν είναι ανάγκη να το κρύβουν, δεν θα πρέπει να βάζουν αυτά τα παιδιά στο περιθώριο. Είναι άνθρωποι, έχουν τα δικά τους συναισθήματα και έχουν μεγάλη ανάγκη από εμάς που θεωρούμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι», ήταν το μήνυμά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top