Χρηστίδου: «Θα έκανα μπότοξ αν μου το ζητούσε ο διευθυντής του καναλιού»

Τι λέει για Γερμανού, Μακρυπούλια και τα προσωπικά της

Χρηστίδου: «Θα έκανα μπότοξ αν μου το ζητούσε ο διευθυντής του καναλιού»

«Αν έρθει ο διευθυντής του καναλιού και μου πει ότι για να συνεχίσεις πρέπει να κάνεις μπότοξ, θα το κάνω» δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία αν και κάνει θεραπείες στο πρόσωπο, τα μποτοξάκια δεν τα καλοβλέπει.


Η παρουσιάστρια του Alpha, που για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις που έχει με τη Ναταλία Γερμανού την οποία και θεωρεί ακομπλεξάριστη και ντόμπρο άνθρωπο που λειτουργεί αντρικά, τόνισε πως «δεν είμαι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής για να έχω χρυσά συμβόλαια με εκατομμύρια. Παρ΄όλ΄αυτά,θεωρώ ότι αμείβομαι πολύ καλά. Δεν ονειρεύτηκα, εξάλλου και ποσά σαν αυτά που ακούω αλλά δεν ξέρω κι αν υπάρχουν. Κι αν υπάρχουν… μπράβο τους που τα παίρνουν, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ τόσα λεφτά».

Η μελαχρινή καλλονή που δηλώνει ερωτευμένη με τον άνδρα της αλλά και με τον γιο της, αποκαλύπτει πως έχουν κατανεμηθεί οι δουλειές στο σπίτι. «Ο Θοδωρής έχει αναλάβει το οικονομικό κομμάτι, των λογαριασμών. Δηλαδή ο μισθός μου πάει σε αυτόν και εκείνος μου κόβει άλλο μισθό. Εγώ δεν ξέρω να διαχειρίζομαι τα χρήματα, όπως δεν ξέρω και να τα διεκδικώ. Ο Θοδωρής τα κάνει αυτά για μένα, όπως και ότι πληρώνεται για μένα. Είναι παρών σε όλες μου τις κουβέντες με το κανάλι».


«Από την άλλη» συμπληρώνει, «οι δουλειές του σπιτιού και το παιδί είναι πάνω μου».


Τέλος η Σίσσυ σχολιάζει και την κόντρα μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του Χρήστου Λούλη λέγοντας «Δεν θέλω να είμαι σαν αυτούς που κάνουν δηλώσεις για τη Ζέτα. Θεωρώ ότι εκμεταλλευόμαστε αυτή τη στιγμή το όνομά της και το γεγονός ότι πουλάει. Είναι αυτονόητο ότι είναι ηθοποιός, γιατί έχει σπουδάσει, έχει κάνει τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Και στα δικά μου ταπεινά μάτια αυτό θα πε�� ηθοποιός».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top