Γ. Μιχελάκης vs Ε. Στάη

Κρατάει χρόνια αυτή η... κόντρα

Γ. Μιχελάκης vs Ε. Στάη

Κάποτε ο Γ. Μιχελάκης και η Ε. Στάη ήταν καλοί συνεργάτες. Εκείνος διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1, εκείνη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού. Όμως από ένα σημείο και μετά στράβωσε το πράγμα. �� έλευση του Ν. Ευαγγελάτου (φθινόπωρο 2006) έφερε τα πάνω κάτω. Ως γνωστόν η Ε. Στάη αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, επεισοδιακά, έκανε αγωγή και η μπάλα πήρε και τις σχέσεις της με τον Γ. Μιχελάκη, οι οποίες έκτοτε έγιναν ψυχροπολεμικές.

Πώς τα φέρνει όμως η ζωή… Η Ε. Στάη είναι τώρα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ και ο Γ. Μιχελάκης εκπρόσωπος της ΝΔ.

Με την ιδιότητα του εκπροσώπου, λοιπόν, ο Γ. Μιχελάκης κάνει από χθες σφοδρές επιθέσεις στη ΝΕΤ, διότι το κεντρικό δελτίο δεν ανέφερε λέξη για την ομιλία Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος κάνει λόγω, μεταξύ άλλων, για «γκαμπελίσκους», για «κομματικούς υπαλλήλους της ΕΡΤ», για «περιορισμένη πρόσκληση στελεχών της ΝΔ», για «αγωνία ορισμένων να δικαιολογήσουν τον μισθό τους».

Είναι εμφανές πως τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο διευθυντές και αρχισυντάκτες του δελτίου, τους υπεύθυνους δηλαδή για το περιεχόμενο του, αλλά και την ίδια την Ε. Στάη, η οποία δεν είναι απλή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου. Άλλωστε στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημόσια τηλεόραση για την πρόσληψή της, αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι η Ε. Στάη θα έχει αντικείμενο «την οργάνωση, προετοιμασία, συντονισμό, εποπτεία και παρουσίαση».

Από ότι φαίνεται για τον Γ. Μιχελάκη η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top