Η Ελένη πέρασε τους ΣκορδοΛιαγκαίους!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Είδατε για να φέρνει την Ναταλία Γερμανού και την Βίκυ Χατζηβασιλείου η Ελένη; Είδατε για να λέει για τον Λάτσιο και τα παιδιά της η Ελένη; Και να πέφτουν «βροχή» οι σπόντες και τα υπονοούμενα για τα παλιότερα χρόνια; Πρώτη στα νεανικά κοινά, μπροστά ακόμη και από το Πρωινό mou, ήταν την Πέμπτη η Ελένη!

Με ποσοστό 20.6%, έναντι 20.0% του Megaκαι 15.3% του 10-1, η Ελένη Μενεγάκη ήλθε πρώτη στα νεανικά κοινά την Πέμπτη 03/02, αφήνοντας σύξυλους, όχι τόσο τους Καραμεροχαριτάτους, όσο το δίδυμο των Λιάγκα Σκορδά που έχει αρχίσει πλέον να νιώθει την «καυτή ανάσα» της Ελένης. Γιατί εκτός από τα νεανικά κοινά, στα οποία την Πέμπτη τους πέρασε, Λιάγκας και Σκορδά είδαν την απειλητική Ελένη να παίρνει ένα ωραιότατο 20.4% την Δευτέρα, έναντι 22.5% που πήρε το Πρωινό mou και 12.4% του Ant1. Ενώ στις ηλικίες 15-44, την Δευτέρα η Ελένη ήταν και πάλι μακράν πρώτη με 27.7%, το mega ήλθε δεύτερο με 23.5%, ενώ ο Ant1 σημείωσε 8.0%.

Ένα πουλάκι από το mega μας είπε ότι από την Τρίτη το πρωί άρχισε ο Λιάγκας την γκρίνια. Του έφταιγαν όλα. Αρχισε να κάνει παρατηρήσεις για τα βίντεο, ότι η είδηση του θέματος είχε μπει χαμηλά και όχι ψηλά, άλλαξε την σκαλέτα και επαναλάμβανε συνεχώς ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Φαίη παίζουν την καριέρα τους σε αυτήν την εκπομπή. Από κοντά συνηγορούσε και η σύζυγος…

Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως όταν όλοι συμφώνησαν πως η πρωτιά της Ελένης είχε να κάνει με τον νικητή του Big Brother που τον είχε καλεσμένο αμέσως μετά τον τελικό. Χτες πάντως η Ελένη Big Brother δεν είχε. Δεν είχε όμως και Νίκο Μουτσινά, όπως είχε τις Πέμπτες, αφού αυτός παραιτήθηκε. Απ’ό,τι φαίνεται πάντως σε καλό της βγήκε της Ελένης που τον σταμάτησε. Θα μου πείτε με μια δυο μέρες που μπορεί να τύχει να περάσει η Ελένη τους Σκορδολιαγκαίους δεν προδικάζει τίποτα, διότι ούτως ή άλλως τις περισσότερες μέρες το Πρωινό mou είναι μπροστά.

Δείχνει όμως ότι η Ελένη είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Έτσι και οι Καραμεροχαριτάτοι έκαναν πέρυσι την έκπληξη, βγήκαν πρώτοι από την Ελένη στο σύνολο, απέκτησαν ξαφνική δόξα και φέτος… ψάχνονται εάν θα έχουν εκπομπή του χρόνου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top