Αποκλειστικό: ο Γρηγόρης απαντά για το πρωινό και τον ΑΝΤ1

Τι λέει για την μεταγραφή του ο παρουσιαστής;

Αποκλειστικό: ο Γρηγόρης απαντά για το πρωινό και τον ΑΝΤ1

Θα πάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1; Θα κάνει πρωινό με ή χωρίς την Ευγενία Μανωλίδου αντικαθιστώντας τους Καραμεροχαριτάτους; Η κάμερα του Star συνάντησε τον παρουσιαστή, που έδωσε απάντησε σε όσα ακούγ��νται και γράφονται για εκείνον!

Αρχικά, ο Γρηγόρης επιβεβαίωσε τον Γιάννη Λάτσιο που τόνισε πως οι Καραμεροχαριτάοι δεν κόβονται, αλλά και πως η φιλία του με τον παρουσιαστή δεν θα τον έκανε να του αναθέσει το πρωινό.

«Δεν έχω να σου πω κάτι», είπε ο Γρηγόρης στον δημοσιογράφο του Star, μετά από τρεις απαντήσεις που ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο παρουσιαστής από το γεγονός ότι το όνομά του ακούγεται για κάτι για το οποίο δεν έχει συζητήσει με τον καλό του φίλο και διευθυντή του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή. Να τελειώσω το Money Drop και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αν είχα κάτι θα το έλεγα», πρόσθεσε.

Καμία πρόταση, καμία συζήτηση είναι το μότο του Γρηγόρη, που είναι έτοιμος μέχρι και όρκο να πάρει πως όσα γράφονται και λέγονται δεν ευσταθούν. Να τον πιστέψουμε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top