Η συνάντηση Λάτσιου με το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1

Τι αποκάλυψαν οι παρουσιαστές του 10-1 Μαζί

Η συνάντηση Λάτσιου με το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1

Με πολλά κέφια ξεκίνησαν την εκπομπή τους σήμερα, τα… αγόρια του ΑΝΤ1. Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος , ήταν μέσα στα χαμόγελα και τις αγάπες. Ίσως να είχαν παρακολουθήσει τις δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου ότι δεν κόβεται η εκπομπή, ίσως στη συνάντηση τους μαζί του, να πήραν τις διαβεβαιώσεις και να ηρέμησαν.

Πάντως πρωί – πρωί και μετά το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «γιατί έχω/ εσένα πλάι μου έχω...», που τίμησαν δεόντως, οι παρουσιαστές της εκπομπής «10-1 Μαζί» απάντησαν με χαμόγελα στις ερωτήσεις του καλεσμένου τους Νίκου Γεωργιάδη, διευθυντή σύνταξης του περιοδικού ΟΚ, για το τι έγινε στη συνάντηση τους με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Γίνονται πολλές συναντήσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στην τελευταία υπήρχε και μια φωτογραφία», ξεκίνησε ο Γιώργος Καραμέρος την κουβέντα.

«Ήταν όμορφες στιγμές στο γραφείο του Γιάννη Λάτσιου. Υπήρχε κόσμος και κάποια στιγμή η αλήθεια είναι ότι απομονωθήκαμε και μιλήσαμε για πολλές ώρες. Για διάφορα πράγματα, γιατί είμαστε και φίλοι με τον Γ. Λάτσιο», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα σε καλό κλίμα. Ανέκαθεν αγωνιούσαμε για την εκπομπή. Είναι μια πρόταση που θέλει ανανέωση συνεχώς. Η διάθεση όμως είναι πολύ καλή», έκοβε και έραβε το δίδυμο.

Πάντως ο Σπύρος Χαριτάτος παραδέχθηκε ότι πολλές φορές παρασύρεται. «Μιλάω κι εγώ, λέω πράγματα λόγω χαρακτήρα και αυτό δεν είναι πάντα καλό».

Το θέμα είναι ότι η συνάντηση τους με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού και οι δηλώσεις του ότι δεν θα κοπεί η εκπομπή τους αλλά θα δουλέψουν για να ανεβάσουν τα νούμερα, φαίνεται να ηρέμησε τους δημοσιογράφους και να τους έβγαλε τον καλό τους εαυτό. Ας σηκώσουν τα μανίκια λοιπόν και ας τα δώσουν όλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top