GNTM 4 Τελικός: Μεγάλη νικήτρια είναι η Κυβέλη!

Κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού

Μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και στο άκουσμα του ονόματός της ξέσπασε σε κλάματα! Απέδειξε στην πράξη ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ότι με ισχυρή θέληση και στοχοπροσήλωση όλα είναι δυνατά. 

«Το περίμενα και δεν το περίμενα» ήταν τα πρώτα της λόγια στον Γιώργο Καράβα!

Η τελική βαθμολογία της από τους κριτές ήταν: 10 από τον Άγγελο Μπράτη, 10 από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, 9 από την Ισμήνη και 9 από τον Δημήτρη Σκουλό / Σύνολο: 151!

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό την έστεψε ως τη μεγάλη νικήτρια του GNTM 4! Η τελική της βαθμολογία ήταν: 169!

H Κυβέλη κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι μάλιστα, της έδωσαν τον ρόλο της «κακιάς» του φετινού κύκλου, με την ίδια να γίνεται παράλληλα πρωταγωνίστρια στο twitter.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η… Γαλλιδούλα που ξεχώρισε στο GNTM 4

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels!

GNTM: Έρχεται πέμπτος κύκλος στο Star!

Και φυσικά, συνεχίζεται η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London, που προσφέρει ένα συμβόλαιο για τη νικήτρια του GNTM 4!   

Η 19χρονη καλλονή γεννήθηκε στην Κέρκυρα, ωστόσο, όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή εκεί και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια κι ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση κι ονειρεύεται έναν κόσμο όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. 

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου στην προσωπική της ζωή δεν είναι μόνη, καθώς είναι ζευγάρι με τον Μάριο Κρητικό. Πρόσφατα, ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τη σύντροφό του. Μάλιστα, ανέφερε πως δε τη ζηλεύει, καθώς καταλαβαίνει πλέον το ύφος της δουλειάς της: «Η Κυβέλη είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας οπότε ναι βρήκε τη δύναμη να το ξεπεράσει. Έχουν υπάρξει διάφορα γεγονότα σε διάφορες στιγμές στο δρόμο, στη δουλειά που έχει υποστεί παρενόχληση. Πλέον δεν ζηλεύω. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου και καταλαβαίνω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς. Δεν το βρίσκω τόσο εύκολο να γεννηθούν συναισθήματα μέσα στο GNTM, δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Κυβέλη».

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Όλγα με 162 βαθμούς και ο Κωνσταντίνος πήρε την τρίτη θέση με 150 βαθμούς

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model