GNTM 4: Γιάννης ή Ντίνος; Ποιος από τους δύο αποχώρησε;

Αυτούς τους συμπαίκτες του αποκάλεσε απόλυτη μετριότητα!

Μια ακόμα δύσκολη φωτογραφική δοκιμασία έφεραν εις πέρας οι 12 του GNTM 4

GNTM 4: Τρεις οι καλύτερες φωτογραφίες, μια η νικήτρια!

Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, μας μετέφεραν στη ζωή των Amish, με τον Ντίνο να μοιράζει τα ντεζεβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Ντίνος, Γιάννης & Κωνσταντίνος βρέθηκαν στους bottom three

Δυστυχώς ο Ντίνος, ο Γιάννης κι ο Κωνσταντίνος ήταν στους bottom three, έχοντας τη χειρότερη επίδοση, με τον Κωνσταντίνο να «σώζεται» την τελευταία στιγμή.

GNTM 4: Η ανακοίνωση της Ζενεβιέβ που ξάφνιασε τους παίκτες

Ο Ντίνος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τα δύο μοντέλα, λέγοντας ότι οι φωτογραφήσεις τους δε θα μπορούσαν να «σταθούν» σε κάποιο editorial. Με καθαρά κριτήρια μόδας, ο Γιάννης έκανε μια καλύτερη προσπάθεια, με τον Ντίνο να αποχωρεί από το GNTM 4.

GNTM 4: Ο Ντίνος μοίρασε ντεζαβαντάζ και... βόμβες!

Η απόφαση των κριτών δυσαρέστησε πολύ τους συμπαίκτες του, αφού ο Ντίνος το ήθελε πολύ, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να τον αγκαλιάζει και να του δίνει κουράγιο, αφού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Το ξέρω ότι είμαι ένας πολύ καλός παίκτης κι έχω πάρα πολλές δυνατότητες. Μπορώ να φτάσω πάρα πολύ ψηλά στο παιχνίδι… Δεν έχω δείξει εγώ τι μπορώ να κάνω; Στο προηγούμενο σετ ήμουν ο καλύτερος και είμαι ο καλύτερος εδώ μέσα! Η Ειρήνη δεν έπρεπε να είναι εδώ, ο Αγγαίος δε θα έπρεπε να είναι εδώ, ο Αιμιλιανός δε θα έπρεπε να είναι εδώ, γιατί είναι παιδιά που δεν έχουν κάνει τίποτα, δεν έχουν δείξει τίποτα, είναι η απόλυτη μετριότητα κι απλά υπάρχουν στο παιχνίδι», είπε μιλώντας στην κάμερα.

GNTM 4: Ποια είναι η νέα προσθήκη στον διαγωνισμό;

Ο Γιάννης ζήτηση συγγνώμη από τον Ντίνο που... έμεινε στο GNTM 

Ο Ντίνος έβαλε τα κλάματα και στην αγκαλιά των συμπαικτών του αμέσως μετά την απόφαση της κριτικής επιτροπής. «Νιώθω απαίσια, πραγματικά στο λέω», του είπε ο Γιάννης που βγήκαν μαζί στον… τάκο, που του ζητούσε συγγνώμη.

Η Κυβέλη είχε έρθει πολύ κοντά με τον Ντίνο

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και η Κυβέλη με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά, ενώ η Όλγα σχολίασε ότι η Ειρήνη, ο Αγγαίος, ο Αιμιλιανός κι ο Ναπολέων μιλούσαν για τις φωτογραφίες τους τη στιγμή που ο Ντίνος έκλαιγε με λυγμούς.

Ο Ντίνος είχε μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4