Έρωτας με διαφορά: Η Μάρω είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά του Κωστή

Δείτε το τέταρτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου την Πέμπτη στις 21:00 στο STAR

Δείτε το trailer του τέταρτου επεισοδίου

Λίγο πριν απολαύσουμε τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του STAR, Έρωτας με διαφορά, δείτε όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Ο μικρός Μάρκος βρέθηκε... ανάμεσα στο ζευγάρι

Έρωτας με διαφορά: Ο 2ος κύκλος έρχεται να μας... σημαδέψει!

Ο Κωστής ζητάει από τον δεκαοκτάχρονο Ηλία που δουλεύει στο μπαρ να υποδυθεί το δεσμό της Πηνελόπης, ώστε να αποθαρρυνθούν ο Ερμής και οι υπόλοιποι που την παρενοχλούν. Η Πηνελόπη, όμως, ερωτεύεται τον Ηλία κι αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Η Μάρω, έξαλλη που η Ζέτα επιτρέπει στον Κωστή να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες, τής προσάπτει ότι θέτει σε κίνδυνο τη συνοχή της οικογένειάς της. Έτσι, η Ζέτα τσακώνεται με τον Κωστή κι εκείνος φεύγει από το σπίτι, επισημαίνοντάς της ότι αφήνει τη Μάρω και τα παιδιά να μπαίνουν ανάμεσά τους.

Τα παιδιά της Ζέτας σίγουρα αποτελούν πρόβλημα για τον Κωστή

Ο Κωστής είναι πια μέλος της οικογένειας

Ο Άρης χαίρεται που ο φίλος του λογικεύτηκε και ξαναγύρισε στο σπίτι, αλλά όχι για πολύ. Η Ζέτα ανακαλύπτει ότι οι «εφιάλτες» του Μάρκου ήταν κόλπο των παιδιών της για να ξεφορτωθούν τον Κωστή. Του ζητάει συγγνώμη και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ο Κωστής την καλεί στο πάρτι μιας φίλης του που κλείνει τα εικοσιένα της χρόνια. Η Ζέτα κολακεύεται, που ο Κωστής δείχνει τόσο ακομπλεξάριστος με τη διαφορά ηλικίας τους…

Η Ελβίρα προσπαθεί να βρει έναν πιο... ταιριαστό σύντροφο στην αδερφή της

Ο Μάρκος δε συμφωνεί με το σχέδιο των αδερφών του να... εξοντώσουν τον Κωστή!

Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς Έρωτας με διαφορά