Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν θα μπορούσα να ζω με κάποιον που δεν πηγαίνει εκκλησία!»

«Θέλω να κάνω μια πολιτιστική εκπομπή»

Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν θα μπορούσα να ζω με κάποιον που δεν πηγαίνει εκκλησία!»

Για την υποκρισία της τηλεόρασης, τις κριτικές που έχει δεχτεί, αλλά και τον σύζυγο της Άδωνι Γεωργιάδη, μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου.

Η μουσικός και παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τον πρόσφατο καυγά της με διαγωνιζόμενη drag queen στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», αποκάλυψε πως:

«Δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους σε gay, straight ή οτιδήποτε άλλο. Όσον αφορά την υπερβολική μου αντίδραση, επρόκειτο για μια υγιή αντίδραση σε έναν άνθρωπο που ανέβηκε στη σκηνή με μοναδικό σκοπό να με προσβάλει. Ήταν προφανές. Προσπαθώ να κρατάω χαμηλούς τόνους αλλά δεν είμαι και αναίσθητη».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει μελλοντικά μια πολιτιστική εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε ν΄αναφερθεί και στην υποκρισία που υπάρχει στο χώρο, χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού, «οι πολιτικές αντιλήψεις έχουν άμεση επίδραση. Δεν μπορούν να υπάρξουν ζευγάρια μ�� εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις. Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να ζω με κάποιον που αρνείται να πάει στην εκκλησία ή είναι υπέρ της βίας για οποιονδήποτε λόγο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top