Τη ματιάσανε την Ευγενία

Δείτε τι της συνέβη

Τη ματιάσανε την Ευγενία

Από τη μία οι φανατικοί θαυμαστές της, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της, της λένε πόσο όμορφη και έξυπνη είναι. Από την άλλη οι φαρμακόγλωσσες και η γλωσσοφαγιά. Ε, δε θέλει και πολύ να χάσει τη λαλιά της.

Ναι καλά σας τα λέμε η Ευγενία ξεκίνησε να μιλάει στην εκπομπή της χωρίς να έχει όμως ήχο..Καλά το σοκ το πάθαμε εμείς που νομίζαμε ξαφνικά ότι κουφαθήκαμε η Ευγενία χαμπάρι δεν πήρε. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε αφού ακόμα και όταν ο floor managerμπήκε στο πλατό να της ανοίξει τον ήχο εκείνη απόρησε.

Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και άρχισε ξανά να μιλάει όμως πάλι δεν είχε ήχο..Ούτε τα μηχανήματα δεν ήθελαν να ακούσουν τη γλυκιά της τη φωνούλα..Είδαν και απόειδαν και μετά από λίγο της έφεραν μικρόφωνο.

Εκτός από την εντυπωσιακή αρχή του βουβού κινηματογράφου η συνέ��εια της εκπομπής προβλέψιμη..Η Ευγενία Μανωλίδου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που της έστειλαν μηνύματα στο twitter, προέτρεψε πάλι τις καλεσμένες της να δημιουργήσουν και αυτέs twitter εάν δεν έχουν ήδη δημιουργήσει και το καλύτερο μας το άφησε για το τέλος! H Ευγενία Μανωλίδου μας αποκάλυψε πως οι fanτης στο twitter δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες όπως στη Γερμανία και τη Ρουμανία.

Και μεις απορούμε κανένας από αυτούς που τη βλέπουν δεν έχει μηχάνημα τηλεθέασης στο σπίτι του;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top