Ε. Μανωλίδου: «Έχω πεισμώσει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο»

Τα μονοψήφια, οι αρνητικές κριτικές και οι… «κακεντρέχειες»

Ε. Μανωλίδου: «Έχω πεισμώσει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο»
«Aπό το ξεκίνημα αισθανόμουν έξω από τα νερά μου. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός πως δεν έγινε αμέσως αποδεκτό από το κοινό»”. Mε αυτά τα λόγια η Ευγενία Μανωλίδου σχολιάζει τα μονοψήφια νούμερα τα οποία έκανε η εκπομπή «Dancing With the Stars Daily», την οποία παρουσιάζει καθημερινά.

Διαψεύδοντας τις φήμες που την θέλουν να αλλάζει ώρα μετάδοσης, πιστεύει ότι «η αλλαγή έγκειται σε μας. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα το 100% των δυνάμεων μας».

Τις πταίει τότε για τα χαμηλά νούμερα; «το πιο εύκολο πράγμα για μένα θα ήταν να πω “φταίει το κανάλι, η παραγωγή, ο αρχισυντάκτης”. Δεν μου αρέσει να κατανέμω ευθύνες αριστερά-δεξιά, και σίγουρα όχι δημοσίως».

Σχολιάζοντας την τηλεκριτική του Βήματος της Κυριακής που μιλά για «απόλυτη συντριβή» ομολογεί ότι νιώθει «πολύ περίεργα, άσχημα και θεωρώ ότι είναι κακό κάποιος να απαξιώνει μια εκπομπή άμα τη εμφανίσει της. Δεν είναι σωστό».
Παρόλ΄αυτά μέχρι στιγμής «δεν έχω κλάψει σε καμία περίπτωση. Καταρχήν δεν πιστεύω ότι έχω χάσει τη μάχη. Απώλειες είχαμε. Από τις 50 εκπομπές έχουν παίξει μόνοι οι 6. Από τώρα θα ξεγράψουμε την εκπομπή; θα την απαξιώσουμε; θα την διαλύσουμε;»

Γι΄αυτό και όπως λέει στο περιοδικό “Down Town” «Έχω πεισμώσει. Θυμωμένη δεν είμαι, πληγωμένη δεν είμαι, έχω πεισμώσει όμως μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο».

Παρά τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής της, αποφεύγει να βλέπει τα νούμερα: «Δεν ζητάω να μου στέλνουν τα νούμερα. Δεν μπορώ ν΄αφήσω τους αριθμούς να κατακλύσουν τη ζωή μου, από το πρωί που ξυπνώ».

Μάλιστα, δηλώνει και παρεξηγημένη αφού όπως λέει «πολλές φορές μου προσάπτουν επίθετα και χαρακτηρισμούς που δεν έχουν καμία σχέση μ΄εμένα. Δεν τα λαμβάνω καν υπόψη μου. Δεν υπάγονται σε κριτική.Είναι μικροπρέπειες και κακεντρέχειες».

Δείτε ένα απόσπασμα από την πρεμιέρα της εκπομπής της...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top