Η Μανωλίδου τώρα Και προξενήτρα!

Δείτε τι έκανε πάλι σήμερα για να ανεβάσει τα νούμερα

Η Μανωλίδου τώρα Και προξενήτρα!

Και ενώ νομίζαμε μέχρι χθες πως η Ευγενία Μανωλίδου επιστράτευσε όλους τους τρόπους προκειμένου να ανεβάσει την τηλεθέαση της εκπομπής της σήμερα ανακαλύψαμε πως τελικά κάναμε λάθος..

Η Ευγενία Μανωλίδου είπε να το παίξει προξενήτρα..Έτσι στην εκπομπή της «προξένεψε» την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη στον Βαγγέλη το χορευτή : «Νατάσα μου δεν είναι δυνατόν εσύ μια πανέμορφη κοπέλα, για να μην πω τίποτα άλλο να είσαι ελεύθερη. Και ο Βαγγέλης ο παρτενερ σου στο Dancingδεν κάνει τίποτα. Αμάν βρε Βαγγέλη», είπε η παρουσιάστρια λες και της είχαν αναθέσει ως αρμοδιότητα να τους τα φτιάξει.

Η επιμονή της Μανωλίδου να ζευγαρώσει το δάσκαλο χορευτή με τη μαθήτρια Νατάσα δεν τέλειωσε εκεί αφού λίγο αργότερα η παρουσιάστρια το επιχείρησε ξανά: «Νατάσα μου αφού έχεις δοθεί ολοκληρωτικά στο Dancing με το Βαγγέλη θα είχες πολύ χρόνο», λέει με νόημα.

Η παρουσιάστρια όταν δεν ασχολείται με τα προξενιά, μιλάει για ποιον άλλον; Για τον εαυτό της φυσικά: «Μου στέλνουνε μηνύματα στο Twitter μου και μου λένε πως είμαι θεά. Να κάνετε και σεις Twitter να σας λένε οι θαυμαστές σας πόσο όμορφες και τέλειες είστε όπως λένε και σε μένα» λέει στις καλεσμένες.

Η ψύχωση της παρουσιάστριας με το Twitter δε μας προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση,όσο η σύμπτωση ότι της στέλνουν μόνο καλά σχόλια και μηνύματα όπως λέει η ίδια..Μπράβο πάντως γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρέσει σε όλους και εξωτερικά και ως χαρακτήρας..Τέτοια τελειότητα ούτε η Αντζελίνα Τζολί να ήταν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top