Γιατί η Μενεγάκη μίλησε για τον χωρισμό της στον ανταγωνιστή του κουμπάρου της;

Επέλεξε τον Λυμπέρη για την πρώτη της συνέντευξη

Γιατί η Μενεγάκη μίλησε για τον χωρισμό της στον ανταγωνιστή του κουμπάρου της;

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της και πάνω που είχε αρχίσει να «ξεφουσκώνει» το ζήτημα, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει!

Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, η Ελένη επέλεξε το Life & Style, το οποίο ανήκει στον όμιλο των εκδόσεων Λυμπέρη, δηλαδή τον «εχθρό» του κουμπάρου της Πέτρου Κωστόπουλου.

Με την κίνηση αυτή η Ελένη έδειξε για ακόμα μια φορά ότι οι σχέσεις της με τον κουμπάρο της και πρώην πολύ καλό της φίλο, διαρρήχτηκαν οριστικά.

Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας για την συνέντευξη στην εκπομπή της, έκανε ειδική αναφορά στον λόγο που επέλεξε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο για να δώσει την συνέντευξη.

Όπως είπε «Ήταν δικιά μου επιλογή να την δώσω στον διευθυντή του περιοδικού, θα μπορούσα να επιλέξω έναν συνεργάτη μου, έναν φίλο μου. Δεν ήθελα κανείς να νομίζει ότι επιλέγω να μιλήσω και να πω αυτά που εγώ θέλω σε έναν άνθρωπο που γνωρίζω και ότι το κάνω εκ του ασφαλούς με ένα άτομο που θα προστατέψει θα με χαϊδέψει. Με ρώτησε όλα αυτά που ήθελε να με ρωτήσει και μπορεί να του έκοψα την φόρα, αλλά νομίζω ότι απάντησα σε αυτά που έπρεπε να απαντήσω. Με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις, νομίζω ότι τελικά μιλάς πιο σωστά και νομίζω ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Kαι στην τελική μίλησα σε ένα έντυπο που στο κάτω κάτω είναι σοβαρό».

Δείτε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για το θέμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top