Τραυματίστηκε εν ώρα εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας!

Τι του συνέβη;Πως αντέδρασε η Φαίη;

Τραυματίστηκε εν ώρα εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας!
Η Φαίη με το που γεννήσει φαίνεται πως θα έχει ΔΥΟ αντί για ΈΝΑ μωρό να νταντεύει! Όχι η παρουσιάστρια δεν κυοφορεί δίδυμα, απλά ο σύζυγος μάλλον είναι ένα μεγάλο μωρό από μόνος του!

Τα 'λεγε, δεν τα 'λεγε η Φαίη στον Κωστόπουλο; «ο Γιώργος είναι ένα μεγάλο παιδί», είχε δηλώσει! Να λοιπόν που τώρα έρχεται και ο ίδιος να την επιβεβαιώσει αφού κατάφερε και τραυματίστηκε εν ώρα εκπομπής!

Ενώ λοιπόν η Φαίη παρουσιάζε την στήλη ομορφιάς, ακούγεται από το βάθος μια φωνή: «Φαίη κόπηκα!». «Τι; τι έπαθε;» ρωτά αμήχανη η Φαίη.

Να σου ��αφνικά μπαίνει στο πλάνο ο Γιώργος Λιάγκας υποβασταζόμενος από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Χτύπησε που να τον αφήσω;» κάνει γελώντας.

«Δεν πάτε καλά» τους μαλώνει η Φαίη. «Καλά αλήθεια;» συνεχίζει με τον Ουγγαρέζο να σιγοντάρει τον Λιάγκα: «Τραυματίστηκε την ώρα της δουλειάς», της απαντά.

Για του λόγου το αληθές, του έκαναν και ένα κοντινό στο τραυματισμένο χέρι (μη φανταστείτε ένα κοψιματάκι ήταν) και αποχώρησαν από το πλάνο με τον Λιάγκα να λέει: «Εύκολο το πρωινό; να μας το ξαναπεί κι άλλος αυτό!»

Αχ Φαίη τι έχεις να τραβήξεις!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top