Παπαβασιλείου: «η Γερμανού δε μ’ άφηνε να μιλήσω!»

Τι απαντά η παρουσιάστρια στις φήμες για καβγά

Παπαβασιλείου: «η Γερμανού δε μ’ άφηνε να μιλήσω!»

Έλενα Παπαβασιλείου και Ναταλία Γερμανού. Οι φήμες θέλουν τις δύο παρουσιάστριες να βρίσκονται στα μαχαίρια μετά την αποχώρηση της πρώτης από την εκπομπή Μες την καλή χαρά, η οποία δεν είχε γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Τι συνέβη τελικά ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες; Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μου και ξεκαθάρισε τα πράγματα: «καταρχήν αποχώρησα γιατί άλλαξα πόστο και πήρα πρωινή ενημερωτική εκπομπή», ανέφερε.

Το καρφάκι της όμως η παρουσιάστρια εμμέσως πλην σαφώς το πέταξε: «Όταν κάπου δεν έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο εσύ αλλά οι άλλοι, είναι λογικό να μην σε αφήνουν να μιλάς πολύ, και τότε αναγκαστικά κάνεις πίσω».

Ο νοών νοείτω δηλαδή... Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πως όχι μόνο δεν ονειρεύτηκε ποτέ γάμους και παιδιά αλλά και ότι μία πρόταση γάμου που της είχε κάνει η επί πολλά χρόνια σχέση της ήταν ο λόγος για να χωρίσει: «Φαντάστηκα τον εαυτό μου παντρεμένη με παιδιά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και έπαθα σοκ. Δεν ταίριαζα καθόλου μαζί του αλλά όταν είσαι ερωτευμένη με κάποιον δυστυχώς δε βλέπεις τα άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα του», αποκάλυψε.

Και η Έλενα πρόσθεσε για τα προσωπικά της: «Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι μ’έναν άνθρωπο ο οποίος θα σου βγάζει τα θετικά χαρακτηριστικά που έχεις και όχι τα αρνητικά. Αν σου βγαζει τα αρνητικά καλύτερα να τον χωρίσεις όσο γίνεται πιο νωρίς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top