Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν μου αρέσει το «Just» και το «Dancing»

Τι λέει για τα ριάλιτι ο γνωστός ηθοποιός

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν μου αρέσει το «Just» και το «Dancing»

Παράδειγμα ότι η επιτυχία, όταν επαναλαμβάνεται δεν μπορεί να είναι συγκυριακή, αλλά έχει βαθύτερη αιτία, αποτελεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος με συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής δηλώνει ότι «θέλει να είναι τέλειος». Και προσθέτει: «Ναι, αναρωτιέμαι αν είμαι καλός, αλλά ξέρω από την άλλη ότι θα είμαι καλός».

Μιλώντας με τον ηθοποιό που πέρα από τη σημαντική παρουσία του στο θέατρο και τον κινηματογράφο πρωταγωνιστεί και σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα σήριαλ της δεκαετίας, το «Πενήντα – πενήντα» δεν μπορείς να μη τον ρωτήσεις και για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης.

Απαντώντας λοιπόν γι αυτό, ο Πέτρος Φιλιππίδης επισημαίνει για το «Dancing with the Stars» και το «Just the two of us»: «Δεν μου αρέσουν. Απευθύνεσαι σε έναν άνθρωπο που έτσι κι αλλιώς κάνει άλλη δουλειά στην τηλεόραση. Ακόμα και ανταγωνιστικά να το δεις, μας τρώνε τη δουλειά. Και τρώνε από κάτι καλύτερο που είναι η μυθοπλασία. Θεωρώ ότι το χειρότερο σίριαλ είναι καλύτερο από όλα αυτά».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρεται στη στήριξη που του παρέχει η σύζυγός του Ελπίδα, ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει κάποια γυναικεία συνήθειά της που δεν αντέχει απαντά και πάλι με …σπόντα στο τηλεοπτικό τοπίο: «Δεν έχει αυτές τις συνήθειες που με εκνευρίζουν στις γυναίκες. Δεν είναι από αυτές τις Desperate Houswives».

Ο γνωστός και υπερδαστήριος ηθοποιός εκτός από τον δεύτερο κύκλο επιτυχίας του «50 – 50» πρωταγωνιστεί στο «Χάρολντ και Μοντ» στο θέατρο Μουσούρη ενώ στις αίθουσες προβάλλεται και η νέα του ταινία «Μια φορά κι ένα μωρό», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Σάκη Μπουλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top