Νέα επεισόδια στην κόντρα Κανάκη – Καλυβάτση

Τι είπε ο μίστερ Ράδιο Αρβύλα

Υπήρξαν συνεργάτες και φίλοι καρδιακοί, καρντάσια που λένε και στη Θεσσαλονίκη, όμως βρίσκονται χρόνια πλέον στα μαχαίρια. Ο λόγος για τους πρώην αυτοκόλλητους Σωτήρη Καλυβάτση και Αντώνη Κανάκη, που η κόντρα τους δεν έχει τελειωμό.

Λάδι στη φωτιά έριξε με τις μπηχτές που πέταξε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο μίστερ Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, ο οποίος είπε με νόημα: «Οι συγκεκριμένοι φίλοι πρέπει να είναι ώριμοι και επαγγελματίες και να μπορούν να διαχωρίζουν απόλυτα τη φιλική από την επαγγελματική σχέση».

Και πρόσθεσε: «Έχω την τύχη αυτή τη στιγμή στη ζωή μου να βρίσκομαι με τέτοιους φίλους που είναι και επαγγελματίες και με συνείδηση που μπορούν να ξεχωρίσουν τους ρόλους, τις σχέσεις».

Αλλά και ο πρώην κολλητός δεν πάει πίσω, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα χειρότερα λέει για τον Αντώνη Κανάκη, τον οποίο μάλιστα προσφάτως αποκάλεσε και πανελίστα.

Έ, τέτοια ακούει και ο Κανάκης και για αυτό πέρα από την εργασιοθεραπεία έχει πέσει με τα μούτρα και στον αθλητισμό και σκοτώνεται όλο το καλοκαίρι στις ρακέτες με τον Γ. Λάτσιο.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, όπως λέει σε συνέντευξη στο περιοδικό Men’sHealth, ο ίδιος και η παρέα του περνούν από κόσκινο τους πάντες, χωρίς εξαίρεση. Ακόμα και τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος δεν έχει ακούσει και λίγα από τους Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν ξέρω αν η σάτιρα έχει όρια. Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν έχει και δεν πρέπει να έχει», λέει χαρακτηριστικά ο Α. Κανάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top