Τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Ελεονώρα Μελέτη;

Η παρουσιάστρια μιλά πρώτη φορά γι΄αυτό

Τι πρόβλημα υγείας  αντιμετωπίζει η Ελεονώρα Μελέτη;

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην εκπομπή Dancing With The Stars Daily για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Με αφορμή το σχόλιο που της έκανε η Ευγενία Μανωλίδου ότι την τσάκωσε να τρώει μπισκότα στις πρόβες, η παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης άνοιξε την καρδια της.

«Ο χορευτής μου ο Ηλίας μου έδωσε δύο μπισκότα σοκολάτας καθώς πάσχω από μία μορφή δυσγλυκαιμίας και έπρεπε οπωσδήποτε να βάλω κάτι γλυκό στο στόμα μου» τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων την ημέρα ��ου έκαναν πρόβες δεν είχε προλάβει να φάει και είχε τάσεις λιποθυμίας. Ο Τρύφωνας Σαμαράς προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα η παρουσιάστρια είπε να της κάνει μία πλάκα έτσι της έδωσε ένα ποτήρι βότκα λεμονάδα παρουσιάζοντας της το ως λεμονάδα.

Η παρουσιάστρια κατάπιε μία ολόκληρη γουλιά και αμέσως κατάλαβε πως επρόκειτο για αλκοόλ. Τρυφωνας Σαμαράς και Ελεονώρα Μελέτη έσκασαν στα γέλια.. Μάλλον η Ελεονώρα Μελέτη είχε δίκιο όταν δήλωσε πως το ριάλιτι χορού θα δώσει στη ζωή της μία νότα χαράς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top