Την τελευταία του πνοή αφήνει ο Μπέλλος. Γίνεται ηρωίδα η Νταίζη

Όλες οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Την τελευταία του πνοή αφήνει ο Μπέλλος. Γίνεται ηρωίδα η Νταίζη

Αυτό θα πει τύχη βουνό! Η Νταίζη καταφέρνει να εξολοθρεύσει τον «αγαπημένο» της σύζυγο με την βοήθεια της… Αστυνομίας!

Η δαιμόνια Νταίζη είχε βάλει σκοπό να σκοτώσει τον αδίστακτο Μπέλλο, όπως σας είχαμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr. Και ο Μπέλλος όμως το ίδιο ήθελε για την Νταίζη. Δεν του «έκατσε» όμως, γιατί την πυροβόλησε, πιστεύοντας ότι την σκότωσε, όμως εκείνη φορούσε αλεξίσφαιρο και την γλίτωσε. Στην συνέχεια, η Αστυ��ομία, που τον ψάχνει μετά την απόδραση, τον βρίσκει και τον «καθαρίζει».

Λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή εμφανίζεται μπροστά του η Νταίζη και μένει κάγκελο ο αιμόφυρτος! Της δίνει ραντεβού στην κόλαση και μας αποχαιρετά.

Η πανούργα κόρη της Αντιγόνης γίνεται ηρωίδα στα μάτια της παρέας της Φεγγαρόπετρας, αφού καταφέρνει να σώσει την Στέλλα από τον Μπέλλο (μετά την απαγωγή). Βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό της, καθώς ξεφορτώθηκε τον σύζυγό της χωρίς να φέρει καμία ευθύνη, ανέβηκε στα μάτια των υπολοίπων και έχει και το πεδίο ελεύθερο να ζήσει τον έρωτά της με τον Χρήστο.

Καλά είναι τα μαντάτα και για την Νόρα, η οποία μετά από μια λαχτάρα που πήρε με την είδηση της απαγωγής της μητέρας της, αρχίζει να συνέρχεται, όταν μαθαίνει ότι «τέλος καλό, όλα καλά».

Τέλος, θα σας πάμε λίγο πιο κάτω και θα σας αποκαλύψουμε ότι Λευτέρης και Εύα θα είναι μαζί και πιο… σοβαρά! Ο ένας έχει βρει στον άλλον τον έρωτα και αυτό δεν θα το αφήσουν να χαθεί... Αυτά προς το παρόν.

Δείτε τι θα γίνει σήμερα στην σειρά στο βίντεο που ακολουθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top