Κανάκης: «Τι να κάνει ένα γιαούρτι στον Πάγκαλο;»

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την εκπομπή του χρόνου»

Κανάκης: «Τι να κάνει ένα γιαούρτι στον Πάγκαλο;»
Πραγματικός χείμαρρος ήταν ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του στον Σπύρο Χαριτάτο και στο Γιώργο Καραμέρο στο «10 με 1 μαζί». Ο δημοφιλής Mr Αρβύλα μίλησε επί παντός επιστητού, από τα γιαούρτια στον Πάγκαλο και το “δεν πληρώνω”, μέχρι τα σχέδια του για την εκπομπή του χρόνου!

«Τι να κάνει μόνο ένα γιαούρτι στον Πάγκαλο;»

«Ήταν μεγάλο φάουλ που πέταξαν γιαούρτι στον Πάγκαλο» σημειώνει ο δημοφιλής παρουσιαστής εκπλήσσοντας τους παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί» καθώς είναι γνωστό ότι έχουν… περιποιηθεί αρκετές φορές τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Η συνέχεια, όμως, των λεγόμενων του Αντώνη Κανάκη επαναφέρει τα πράγματα στη «σωστή» τους διάσταση:

«Τι να κάνει ένα γιαούρτι στον Πάγκαλο. Αν είναι να του πετάξεις τρόφιμα του Πάγκαλου πρέπει να είσαι πολύ καλύτερα οργανωμένος για να πιάσει τόπο…» συμπληρώνει ο Mr Αρβύλα με το κλασικό του χιούμορ.

«Νομίζω ότι το πρόβλημα με τον Πάγκαλο είναι ότι λέει αλήθειες αλλά δεν δικαιούται να τις λέει αυτός» σοβαρεύει ο Αντώνης Κανάκης. «Εκεί είναι το εκνευριστικό με τον Πάγκαλο».

«Αν το “δεν πληρώνω” είναι στάση ζωής είναι λάθος»

Λάθος χαρακτηρίζει το κίνημα “δεν πληρώνω” ο Αντώνης Κανάκης αλλά μόνο στην περίπτωση που είναι στάση ζωής και όχι συνειδητή αντίδραση σε συγκεκριμένη δράση: «Αν το δεν πληρώνω είναι μία μόνιμη στάση ζωής και αποφασίσουμε ότι δεν πληρώνουμε για όλη μας τη ζωή, είναι τεράστιο κοινωνικό λάθος. Αν όμως έχει έναν στόχο που είναι να πει “εδώ κάνετε λάθος, διορθώστε το γιατί η αντίδραση μας θα είναι αυτή μέχρι να το κάνετε” τότε είναι σωστό» υπογραμμίζει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος τοποθετείται και για τις επισκέψεις πολιτών στα σπίτια πολιτικών:

«Τις συγκεντρώσεις έξω από τα σπίτια πολιτικών τις σέβομαι αν και τις θεωρώ παρωχημένες. Σε συμβολικό επίπεδο μου αρέσει πολύ που διαδηλώνουν ειρηνικά κάτω από τα σπίτια πολιτικών προσώπων. Είναι σα να λες “με προσέβαλε η στάση σου και έρχομαι εδώ να στο δείξω”».

«Το “Αρβύλα” φ��ιάχνει και τη δική μας διάθεση» - «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου»

«Όσο κακή και να είναι η διάθεσή μας, όσο κουρασμένοι και να είμαστε η εκπομπή είναι για εμάς ένα ξέσπασμα για όσα γίνονται γύρω μας. Η διάθεση μας γυρνάει με το που ξεκινήσουμε το “Ράδιο αρβύλα”» εξομολογείται ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Τι μέλλει, όμως, γενέσθαι με την εκπομπή; «Δεν έχουμε ιδέα για του χρόνου. Το λατρεύουμε το “Ράδιο Αρβύλα” αλλά είναι αδιανόητα κουραστικό. Υπάρχουν επεισόδια μας τα οποία είναι εβδομαδιαίου επιπέδου και όμως εμείς το κάνουμε καθημερινά. Θα ξεκουραστούμε το καλοκαίρι θα δούμε» δηλώνει ο Αντώνης Κανάκης αφήνοντας ρευστά τα πράγματα για μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές του καναλιού του Αμαρουσίου τα τελευταία χρόνια…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top