Τι υπονοούμενα κρύβει η επιστροφή της Κορομηλά στο Facebook

Tι έγραψε στην προσωπική της σελίδα;

Η Ρούλα Κορομηλά στις 8 Μαρτίου αποφάσισε να χαιρετήσει τους φίλους της στο Facebook γράφοντας τα εξής: «Για ένα μήνα από τώρα δε θα ξαναμπώ στο φέισμπουκ. Θέλω να συγκεντρωθώ απόλυτα σ’αυτό που κάνω.Να περνάτε καλά και χαλαρά.Θα τα πούμε σ’ένα μήνα από τώρα»

Αυτά είχε γράψει η παρουσιάστρια όμως οι διαδικτυακοί της φίλοι, την έψαχναν και ήταν άκρως απογοητευμένοι που η ίδια δεν απαντούσε στα μηνύματα τους.

Έτσι, η Ρούλα Κορομηλά σήμερα αποφάσισε να ξαναεπικοινωνήσει μαζί τους βάζοντας στον τοίχο της ένα τρα��ούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Επιζώ».

Δε μας προβλημάτισε τόσο η πρόωρη επιστροφή της παρουσιάστριας στο Facebookόσο το τραγούδι που επέλεξε να βάλει αλλά και το σχόλιο που έγραψε η ίδια από κάτω: «πες τα Αντώνη μου, πίσω δεν κοιτώ …σας σκέφτομαι και σας αγαπώ παραπονιάρικα»

Το θέμα είναι από τι επέζησε η Ρούλα; Από τις βολές που δέχτηκε όταν παρουσίασε το Big Brother ή μήπως αναφέρετε στις εξαντλητικές πρόβες που κάνει για το greek idol.

Η ίδια δε διευκρινίζει σε τι αναφέρεται όμως αν κρίνουμε από τους στίχους του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου: «δεν κοιτάω πια πίσω αλλά μόνο μπρος κι αν η διαδρομή με πάει πίσω, δύναμη θα βρω να τη γυρίσω» δείχνει σίγουρα πως δε θέλει να αναφέρεται στο παρελθόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top