Ευγενία Μανωλίδου: χόρεψε στην εκπομπή της!

Δείτε την πρεμιέρα του «Dancing With the Stars Daily»

Ευγενία Μανωλίδου: χόρεψε στην εκπομπή της!
Πρεμιέρα έκανε η πολυσυζητημένη εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, « Dancing With the Stars Daily». Με έναρξη που μας θύμιζε την περσινή πορεία της Ευγενίας στο talent show αλλά και τα θετικά σχόλια που είχαν αποσπάσει οι χορευτικές της ικανότητες, η παρουσιάστρια μας καλωσόρισε λέγοντας: «Πέρυσι, έζησα μια μοναδική εμπειρία. Μου έλειψε πολύ. Φέτος ήθελα να το ξαναζήσω πιο ξεκούραστα».

Οι πρώτοι καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Κώστα Μαρτάκη και τους χορογράφους τους, που μίλησαν για την αγωνία, τις πρόβες αλλά και τα λαθάκια που είτε φάνηκαν είτε δεν φάνηκαν στο live. Η Μαριέττα εξ��μολογήθηκε τον «εφιάλτη» που έζησε ώστε να μην ξεχάσει τα βήματα, ενώ η Ευγενία απέδειξε πως σχεδόν ένα χρόνο μετά, δεν έχει ξεχάσει τα χορευτικά βήματα που έμαθε πέρυσι! Για του λόγου το αληθές, χόρεψε και ένα τσα-τσα με τον παρτενέρ της Μαριέτας live.

Στη σημερινή εκπομπή συμμετείχε και η διεθνής κριτής Γκαλένα Βελίκοβα, την οποία η Ευγενία Μανωλίδου χαρακτήρισε ως ειδικό και προλόγισε ως «τη μοναδική χορογράφο, προπονήτρια, κριτή και πολλά ακόμα». Mάλιστα ξεκαθάρισε ότι «η Γκαλένα θα είναι κοντά μας ΟΠΟΤΕ τη χρειαζόμαστε, για να μας αναλύει με τις γνώσεις της, την ειδικότητα και την ΠΟΛΥ μεγάλη εμπειρία της». Τώρα το πότε ακριβώς δεν μας το ξεκαθάρισε!

Η περσινή κριτής του «Dancing» αφού έκρινε την χθεσινή performance του Κώστα Μαρτάκη και της Μαριέττας Χρουσαλά, μίλησε τόσο όσο της επέτρεψε η Ευγενία, αφού σε κάποια φάση η παρουσιάστρια τη διέκοψε, λέγοντας την εξής ατάκα όλο νάζι και ευγένεια: «δεν θέλω να σε διακόψω Γκαλένα, αλλά έχουμε ξεφύγει λίγο από το χρόνο».

Μια ένταση πάντως, υπήρχε ανάμεσα τους αφού μπορεί φαινομενικά το χαμόγελο να έφτανε μέχρι τ΄αυτιά, αλλά συχνά πυκνά η μια διέκοπτε την άλλη ή «πάταγε» πάνω της!

Δείτε απόσπασμα από την πρεμιέρα στο βίντεο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top