Μανωλίδου: «η Γκαλένα θα είναι 2 φορές στην εκπομπή μου»

Πρεμιέρα σήμερα για την πρώην χορεύτρια - νυν παρουσιάστρια

Μανωλίδου: «η Γκαλένα θα είναι 2 φορές στην εκπομπή μου»

Όχι που δεν θα έβγαινε η Ευγενία Μανωλίδου στο «Dancing With The Stars» να μας πει για την εκπομπή της, το «Dancing With The Stars Daily» που κάνει πρεμιέρα σήμερα! Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, πάντως, ήταν οι... διευκρινίσεις για την Γκαλένα Βελίκοβα, την οποία -όπως είπε η Ευγενίτσα- θα την βλέπουμε στις οθόνες μας δύο φορές την εβδομάδα.

«Θα μπορέσουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο την καθημερινότητα όλων αυτών των επωνύμων για να καταλάβει ο κόσμος τι τραβάγαμε κι εμείς οι παλιοί, να τους γνωρίσουμε καλύτερα, να μας πουν την εμπειρία τους, να μας μιλήσουν για το επόμενο live», είπε η Ευγενία που βγήκε υπέρλμαπρη στην σκηνή του σόου χορού, όπου πέρσι έλιωσε τις σόλες των παπουτσιών της.

Το σημαδιακό του πράγματος δεν το σχολιάζουμε, μόνο θα σας πούμε πως η Ευγενίτσα έκανε είσοδο υπό τους ήχους του... «Dancing Queen»!

Κι ενώ έλεγε αναλυτικά τι θα περιλαμβάνει η εκπομπή της -που θα προβάλλεται καθημερινά λίγο πριν τις 19:00, απέναντι από τα «Μυστικά της Εδέμ»- η Ζέτα Μακρυπούλια της θύμισε πως... θα έχει και την Γκαλένα Βελίκοβα στο «Daily».

«Βεβαίως... 2 φορές την εβδομάδα, ή όσο περισσότερο χρειαστεί, η Γκαλένα θα αναλύει την χορογραφία», είπε η Ευγενία με στυλ «και πολύ της είναι της κυρίας»...

Η πρώην κριτής μόνο την τιμητική της δεν είχε, καθώς πέρα από την ατάκα της Μανωλίδου, η Μακρυπούλια είπε ένα «την αγαπάμε, μας λείπει» και ζήτησε να την χειροκροτήσουν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση, το πλατό του «Daily» θα είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύχρωμο, ενώ ποδαρικό θα κάνουν ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top