Τι δώρο έκαναν στον Κανάκη για τα ��υτιά του;

Η προσφορά στο «Ράδιο Αρβύλα» και ο μυστικός του πρόγονος

Τι δώρο έκαναν στον Κανάκη για τα αυτιά του;

Θέμα συζήτησης έχουν γίνει τα αυτιά του Αντώνη Κανάκη, καθώς την Δευτέρα ο παρουσιαστής φορούσε καπέλο με αποτέλεσμα να φαίνονται μεγάλα. Το «κάζο» συνεχίστηκε και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν δώρο... βουρτσάκια τουαλέτας για να τα καθαρίζει!

«Υπήρξε ένα τεχνικό θέμα γιατί υπάρχουν κάποια καπέλα που πιέζουν τα αυτιά. Δεν έχω μεγάλα αυτιά, είναι τεχνικό πρόβλημα», είπε ο Αντώνης στην αρχή της εκπομπής, όσο οι συνεργάτες του «έψηναν» το δώρο.

Την φάρσα ανέλαβε να κάνει ο Γιάννης Σερβετάς, που αποκάλυψε τα δύο βουρτσάκια τουαλέτας και είπε στον Κανάκη: «όταν φοράς το καπέλο, πάρε δύο μπατονέτες από δυό φίλους, δεν είναι κακό»! Τα γέλια έδωσαν και πήραν...

Το «κάζο» με τα αυτιά του παρουσιαστή συνεχίστηκε και λίγο πριν το τέλος του «Ράδιο Αρβύλα», όταν ένα βιντεάκι αποκάλυψε τον... μυστικό πρόγονο του Αντώνη Κανάκη!

Ποιος είναι αυτός; Ο... Ντάμπο το Ελεφαντάκι, που είχε το πρόσωπο του παρουσιαστή! Μάλιστα, το βίντεο μας πληροφόρησε ότι ο Αντώνης Κανάκης και τα αυτιά του βοήθησαν σε σημαντικές ανακαλύψεις, όπως το... αεροπλάνο αλλά και η δημιουργία του Μίκι Μάους!

«Γιώργο Αυτιά, οφείλεις να αλλάξεις το όνομά σου! Ο πραγματικός αυτιάς είναι εδώ», κατέληγε το βίντεο και ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε: «χτυπάτε! χτυπάτε, αντέχει αυτό το αγόρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top