Τι είπε η Χατζηβασιλείου στην Μελέτη για το «Dancing»

Γιατί η ίδια δεν θα έπαιρνε μέρος;

Τι είπε η Χατζηβασιλείου στην Μελέτη για το «Dancing»

Αφορμή για σχόλια στάθηκε η δήλωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου μέσω Ίντερνετ ότι δεν θα έπαιρνε μέρος στο «Dancing With The Stars» παρά το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Με νέα της ανάρτηση στο Twitter, η παρουσιάστρια απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη που σχολίασε στην εκπομπή της τα λεγόμενα της συναδέλφου της.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στο σόου του ΑΝΤ1 στην πρώτη της δήλωση: «δεν με αφορά το Dancing With the Stars! Ούτε τα γόνατά μου χρειάζονται άλλο ζόρι -αρκεί το βόλεϊ- ούτε η φιλανθρωπία μου κλακέτες και κλακαδόρους», έγραψε την Δευτέρα στην σελίδα της.

Έχοντας καλεσμένο τον Κώστα Μαρτάκη, που θα πάρει μέρος στο σόου χορού όπως και η ίδια, η Ελεονώρα σχολίασε την πρώτη δήλωση της Χατζηβασιλείου και ρώτησε τον τραγουδιστή την γνώμη του.

«Νιώθεις κλακαδόρος;» ρώτησε χαρακτηριστικά τον Μαρτάκη η Ελεονώρα και πρόσθεσε: «χρειάζεται τόλμη για να δεχτείς να συμμετάσχεις, όταν δεν είσαι επαγγελματίας».

«Ελεονώρα, δεν κρίνω κανέναν! Απαντώ απλώς σ´ αυτούς που με ρωτούν γιατί δεν πάω στο Dancing, αφού είναι για φιλανθρωπία», έγραψε η Χατζηβασιλείου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top