Elif: Ο Ταρίκ απειλεί την Ελίφ όταν μένουν μόνοι τους

Συνταρακτικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τρίτης 01/06

Ο Ταρίκ είναι στο γραφείο του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να εμποδίσει τη φωτογράφιση.  Η Ελίφ είναι το μοντέλο και η πόλη θα γεμίσει με τις αφίσες της. Προσπαθεί να βρει μια λύση.  Ο Κερέμ παρατηρεί την έλξη ανάμεσα στον Γιουνούς και την Μπιρτσέ.  Η Λεμάν ψάχνει το δωμάτιο του Σαφάκ για να δει αν κρατάει κρυφά κάποια φωτογραφία της Ζουλιντέ. Η Αλέβ κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του Σαφάκ αλλά αυτό είναι αδύνατο αφού εκείνος σκέφτεται μόνο τη Ζουλιντέ.  Η φωτογράφιση τελειώνει και ο σοφέρ της εταιρίας επιστρέφει την Ελίφ στην έπαυλη.

Η Βιλντάν αμέσως μαλώνει τη μικρή. Η Αλέβ προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη Λεμάν. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά μιλάνε στη Ματσιντέ για το πόσο καλή ήταν η Ελίφ στη φωτογράφιση και εκείνη χαίρεται. Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να στέλνει κρυφά ένα μήνυμα από το κινητό και αναρωτιέται τι ετοιμάζει.

  Ο Ταρίκ απειλεί την Ελίφ όταν μένουν μόνοι τους και τα λόγια του την τρομάζουν. Της λέει πως θα τη σκοτώσει και το κοριτσάκι βλέπει εφιάλτες. Η Μελέκ βλέπει στον ύπνο της την Ελίφ.  Η Χουμεϊρά προσπαθεί να ανοίξει το κινητό του Ταρίκ αλλά είναι κλειδωμένο με κωδικό. Οι υποψιές της αυξάνονται.  Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ φεύγει πριν πάρει πρωινό με τη γυναίκα του. Η Χουμεϊρά είναι λυπημένη επειδή πια ο άντρας της δεν περνάει καθόλου χρόνο μαζί της και αναρωτιέται γιατί συμπεριφέρεται έτσι.  Η Ματσιντέ βλέπει τη θλίψη στα μάτια της κόρης της. 

Η Τουλάι καταλαβαίνει πως κάτι βασανίζει τη Ζουλιντέ.  Ο Ταρίκ φτάνει στην εταιρία και συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει σπίτι το κινητό του. Στέλνει το σοφέρ της εταιρίας να του το φέρει και ειδοποιεί τη Βιλντάν να το βρει και να το κρατήσει μακριά από όλους, μέχρι να έρθει ο σοφέρ. Η Ράνα ακούει τι έχει συμβεί και καταστρώνει ένα σχέδιο. Τηλεφωνεί στον Τζεμ και του ζητάει να τη συναντήσει στο καφέ απέναντι από την εταιρία…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star