Τατιάνα Στεφανίδου: «Ζω την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής μου»

O σύζυγος της, τα παιδιά και τα δάκρυα συγκίνησης

Τατιάνα Στεφανίδου: «Ζω την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής μου»
Η Τατιάνα Στεφανίδου λατρεύει την οικογένεια και το σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυα της: «Αξίζει να ζω αυτή την περίοδο της ζωής μου, γιατί είναι η πιο γλυκιά και τρυφερή σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα από τις δυσκολίες, οι άνθρωποι και οι οικογένειες δένονται. Και επίσης οι άνθρωποι αλλάζουν. Οι επαγγελματικές αλλαγές μας έκαναν πιο δυνατούς και μας έφεραν πιο κοντά ως οικογένεια».

Έχοντας συμπληρώσει 13 χρόνια γάμου, είναι ακόμα ερωτευμένη. Ωστόσο εκτός από τον έρωτα που όπως λέει «παραμένει», υπάρχουν και τα συναισθήματα που «τώρα είναι πιο δυνατά».

Άλλωστε όπως εξομολογείται «Αυτή η σχέση άλλαξε προς το καλύτερο. Άρχισε να φεύγει αυτή η τρέλα της τηλεόρασης και από τους δυο μας. Ο Νίκος ηρέμησε, έγινε πιο γλυκός, πιο τρυφερός, ακόμα πιο καλός μπαμπάς και σύζυγος. Συνειδητοποίησε ότι η βάση σου είναι η οικογένεια, το δέσιμο, οι άνθρωποι».Αν και η σχέση τους κατά καιρούς πέρασε εντάσεις, «ποτέ δεν πέρασε απ΄το μυαλό μου να πω χωρίζουμε». Στην καθημερινότητα της θα ήθελε πολύ να είναι μια παραδοσιακή νοικοκυρά, μόνο που δεν έχει το χρόνο που θα ήθελε: «Δεν είμαι παραδοσιακή νοικοκυρά γιατί δεν προλαβαίνω. Κατά βάθος, είμαι. Θα έκανα πολύ κέφι να μαγειρεύω αν είχα το χρόνο».

Τα Σαββατοκύριακα τα χαρακτηρίζει «το κλειστό μας εσωτερικό βασίλειο». Συνήθως «δεν πάμε πουθενά, μένουμε με τα παιδιά, ζούμε για μας, έχουμε καταντήσει άνθρωποι των σπηλαίων», λέει αστειευόμενη. Τι κάνουν; «Βλέπουμε ταινίες, συζητάμε, πάμε για φαγητό οικογενειακώς».

Στα παιδιά της παρά τη μεγάλη αδυναμία που τους έχει αποφεύγει να τους κάνει όλα τα χατίρια. Ωστόσο οι τύψεις που δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε να τους διαθέσει είναι διαρκείς.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει κι΄άλλο παιδί; Το απορρίπτει αφού θεωρεί πως «Έχουμε μεγαλώσει και δεν έχουμε δώσει αρκετό χρόνο ούτε στα παιδιά αλλά ούτε και ο ένας στον άλλον. Αν βάλουμε ένα παιδί στη ζωή μας θα είναι άδικο για όλους τους υπόλοιπους γι΄αυτό δεν το κάνω».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή «Επτά», της Μαρίας Σταματέρη…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top